Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinwalker Ranch Vienna Cardinals
+DampfNudePolka+ Tactiek success
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 35.7
excellent Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Daar is Hemetzberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza probeert naar een medespeler te passen. Schori rent richting de bal. Schori haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 1:0

3e minuut.
Resch is nu in balbezit. Resch speelt de bal door. Happel is nu in balbezit. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger geeft de bal voor. Munk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacRobie controleert de bal met de borst. MacRobie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wołodyjowski geeft de bal voor. Tuller probeert de bal aan de voet te houden. Schori rent richting de bal. Schori haalt uit met een fantastische trap. Munk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 2:0

12e minuut.
Waser passt de bal zonder na te denken. Herzog is nu in balbezit. Herzog geeft de bal voor. Schori is nu in balbezit. Schori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Tuller de bal. MacRobie is nu in balbezit. Tuller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tuller krijgt een gele kaart. MacRobie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schori komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 3:0

18e minuut.
Tuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuller geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haas met de inworp. Wołodyjowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacRobie de bal. MacRobie passt de bal met de wreef. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Teufelchen geeft de bal voor. Inworp. Egger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Resch geeft een lange en hoge pass. Haas geeft een lange en hoge pass. Teufelchen controleert de bal met de borst. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Happel bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger rent richting de bal. Egger speelt de bal door. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 4:0

42e minuut.
Urferer rent richting de bal. Wołodyjowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Schori schiet op doel. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wołodyjowski probeert naar een medespeler te passen. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger probeert naar een medespeler te passen. Schori rent richting de bal. Schori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 17%, Vienna Cardinals 83%.
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 5:0

46e minuut.
Flammer komt het veld opgelopen. Freihammer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Happel met een snelle inworp. Egger rent richting de bal. Egger passt de bal met de wreef. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Resch is nu in balbezit. Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schori rent richting de bal. Schori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 6:0

54e minuut.
Haas geeft een hoge lob. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen geeft een lange en hoge pass. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 7:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neuhaus met de inworp. Egger geeft de bal voor. Daar is MacRobie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRobie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Schori stond buitenspel. Hartl komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Flammer probeert naar een medespeler te passen. Haas met een sublieme pass. Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Schori schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wołodyjowski passt de bal zonder na te denken. Resch rent richting de bal. Schori begaat een overtreding. Schori krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Resch geeft de bal voor. Klungelig pakt Jordan de bal. Haas probeert naar een medespeler te passen. Schori rent richting de bal. Schori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wołodyjowski onderschept slim de pass. Wołodyjowski geeft de bal voor. Schori rent richting de bal. Schori draait met de bal, schiet en ... Munk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 8:0

75e minuut.
Bollermann komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Flammer geeft de bal voor. MacRobie kopt de bal weg. Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Schori haalt uit met een fantastische trap. Munk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 27%, Vienna Cardinals 73%.
Skinwalker Ranch - Vienna Cardinals 9:0