Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinwalker Ranch Gusif United
*Condor*m* Tactiek 4er Kette
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawöger begaat een overtreding. Schori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kicek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 1:0

6e minuut.
Lunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger probeert naar een medespeler te passen. Meng is nu in balbezit. Meng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 2:0

8e minuut.
Wołodyjowski rent richting de bal. Flauer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wołodyjowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Esch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 3:0

12e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Trawöger rent richting de bal. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Schori is nu in balbezit. Schori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 4:0

15e minuut.
Meng kan de bal niet met de borst controleren. Krankl onderschept slim de pass. Krankl geeft een hoge lob. Eigler rent richting de bal. Eigler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Egger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egger probeert naar een medespeler te passen. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 5:0

31e minuut.
Krankl kopt de bal weg. Klungelig pakt Lunger de bal. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger speelt de bal door. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Egger zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Egger passt de bal met de wreef. Meng is nu in balbezit. Meng geeft een hoge lob. Schori heeft problemen om de bal te vangen. Schori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Untier bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 6:0

41e minuut.
Trawöger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haas met de inworp. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Schori rent richting de bal. Trawöger verovert de bal door een tackle van achteren. Meng rent richting de bal. Meng haalt uit met een fantastische trap. Esch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 7:0

44e minuut.
Find controleert de bal met de borst. Egger is nu in balbezit. Egger geeft de bal voor. Haas geeft de bal voor. Meng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 19%, Gusif United 81%.
Skinwalker Ranch - Gusif United 8:0

46e minuut.
Kasník komt het veld opgelopen. Szamocki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Wołodyjowski probeert de bal aan de voet te houden. Trawöger rent richting de bal. Kasník onderschept slim de pass. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Waninger de bal onder controle te krijgen. Find is nu in balbezit. Waninger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waninger krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník is nu in balbezit. Haas is nu in balbezit. Kasník rent richting de bal. Kasník haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Haas passt de bal in één keer door. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng rent richting de bal. Meng draait met de bal, schiet en ... Esch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 9:0

72e minuut.
Haas rent richting de bal. Haas geeft de bal voor. Kasník is nu in balbezit. Kasník haalt uit met een fantastische trap. Esch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 10:0

75e minuut.
Kicek met een snelle inworp. Haas rent richting de bal. Haas geeft de bal voor. Egger bereikt de bal nog maar net als eerste. Egger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Eigler verovert de bal door een tackle van achteren. Magaña geeft de bal voor. Kasník kan de bal niet met de borst controleren. Kasník geeft een lange en hoge pass. Egger springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Esch probeert wanhopig de bal te grijpen. Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haas neemt de hoekschop. Meng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 11:0

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Neuhaus de bal onder controle te krijgen. Egger is nu in balbezit. Egger passt de bal met de wreef. Daar is Meng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - Gusif United 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 28%, Gusif United 72%.
Skinwalker Ranch - Gusif United 12:0