Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusif United Skinwalker Ranch
4er Kette Tactiek +DampfNudePolka+
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten very good
average Passen good
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník onderschept slim de pass. Kasník speelt de bal door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Flauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołodyjowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski passt de bal zonder na te denken. Kasník rent richting de bal. Kasník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wołodyjowski passt de bal in één keer door. Schori is nu in balbezit. Schori schiet op doel. Neuhaus probeert de bal aan de voet te houden. Trawöger onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus met een sublieme pass. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Trawöger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esch bokst de bal weg. Schori rent richting de bal. Schori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:1

15e minuut.
Haas is nu in balbezit. Rücker verovert de bal door een tackle van achteren. Rücker probeert naar een medespeler te passen. Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Eigler schiet op doel. Golem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Kasník heeft problemen om de bal te vangen. Schori rent richting de bal. Schori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kasník is nu in balbezit. Wołodyjowski rent richting de bal. Krankl rent richting de bal. Schori verovert de bal door een tackle van achteren. Schori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:2

35e minuut.
Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus geeft een hoge lob. Kasník is nu in balbezit. Kasník draait met de bal, schiet en ... Esch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:3

38e minuut.
Eigler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunger rent richting de bal. Lunger passt de bal zonder na te denken. Waninger bereikt de bal nog maar net als eerste. Waninger haalt uit met een fantastische trap. Paal! Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzog geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rücker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Untier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Olszowy verovert de bal door een tackle van achteren. Olszowy geeft de bal voor. Klungelig pakt Neuhaus de bal. Schori is nu in balbezit. Schori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 66%, Skinwalker Ranch 34%.
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:4

46e minuut.
Inworp. Szamocki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Magaña geeft de bal voor. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft de bal voor. Esch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Krankl is nu in balbezit. Egger verovert de bal door een tackle van achteren. Egger probeert naar een medespeler te passen. Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Schori haalt uit met een fantastische trap. Esch bokst de bal weg. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:5

53e minuut.
Lunger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoffmann komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski passt de bal met de wreef. Schori heeft problemen om de bal te vangen. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass. Haas geeft de bal voor. Esch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Haas met een sublieme pass. Neuhaus is nu in balbezit. Wołodyjowski onderschept slim de pass. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Haas is nu in balbezit. Haas geeft de bal voor. Kasník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasník schiet op doel. Esch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:6

60e minuut.
Flammer komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski geeft de bal voor. Kasník rent richting de bal. Kasník draait met de bal, schiet en ... Esch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:7

68e minuut.
Olszowy probeert naar een medespeler te passen. Flammer speelt de bal door. Trawöger rent richting de bal. Kasník verovert de bal door een tackle van achteren. Kasník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schori is nu in balbezit. Schori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:8

71e minuut.
Flauer passt de bal in één keer door. Haas speelt de bal door. Herzog speelt de bal door. Schori is nu in balbezit. Schori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Schori is nu in balbezit. Egger rent richting de bal. Egger passt de bal in één keer door. Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Flauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Kasník is nu in balbezit. Kasník haalt uit met een fantastische trap. Esch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neuhaus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Wołodyjowski met een sublieme pass. Haas rent richting de bal. Haas geeft een lange en hoge pass. Kasník rent richting de bal. Kasník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Waninger speelt de bal door. Herzog geeft de bal voor. Untier probeert de bal aan de voet te houden. Kasník rent richting de bal. Kasník schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 71%, Skinwalker Ranch 29%.
Gusif United - Skinwalker Ranch 0:8