Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Karmeliter Vienna Cardinals
t541 Tactiek success
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 47.3
very good Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Matusik rent richting de bal. Matusik passt de bal in één keer door. Farías probeert naar een medespeler te passen. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Füllhorn met een sublieme pass. Roncoroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncoroni passt de bal zonder na te denken. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dujíček geeft de bal voor. Daar is Förster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 1:0

36e minuut.
Minh Hoàng speelt de bal door. Dorobanţu speelt de bal door. Dujíček geeft een hoge lob. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 2:0

43e minuut.
Bielawa probeert naar een medespeler te passen. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal zonder na te denken. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu passt de bal in één keer door. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karmeliter 48%, Vienna Cardinals 52%.
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 2:0

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farías neemt de hoekschop. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 3:0

62e minuut.
Raidl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujíček onderschept slim de pass. Dujíček met een sublieme pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Farías speelt de bal door. Bielawa is nu in balbezit. Teufelchen maakt een afschuwelijke overtreding. Teufelchen krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bielawa kopt de bal weg. Farías is nu in balbezit. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Kiisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiisa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 4:0

71e minuut.
Baum komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kiisa passt de bal in één keer door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal zonder na te denken. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 5:0

87e minuut.
Minh Hoàng geeft de bal voor. Dujíček rent richting de bal. Dujíček passt de bal zonder na te denken. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Munk bokst de bal weg. Munk speelt de bal door. Farías kopt de bal weg. Daar is Bielawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Munk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karmeliter 33%, Vienna Cardinals 67%.
FC Karmeliter - Vienna Cardinals 5:0