Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-23 19:28
  • Competitiewedstrijd: Aufbauliga
  • Stadion: RedZone Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Vienna Cardinals FC Karmeliter
success Tactiek t541
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Klungelig pakt Matusik de bal. Ingelmann verovert de bal door een tackle van achteren. Matusik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ingelmann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Thế Lâm zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:0

5e minuut.
Dahlgreen heeft problemen om de bal te vangen. Dujíček rent richting de bal. Dujíček geeft een lange en hoge pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Palazzina rent richting de bal. Kiisa rent richting de bal. Roncoroni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roncoroni krijgt een gele kaart. Kiisa raakt geblesseerd tijdens het duel. Palazzina met een snel genomen vrije trap. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu probeert naar een medespeler te passen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:1

17e minuut.
Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu onderschept slim de pass. Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Thế Lâm rent richting de bal. Thế Lâm geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dahlgreen geeft een hoge lob. Inworp. Dujíček met een snelle inworp. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dujíček met een sublieme pass. Bielawa is nu in balbezit. Dahlgreen begaat een overtreding. Bielawa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bielawa komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Untner passt de bal in één keer door. Dujíček rent richting de bal. Dujíček speelt de bal door. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Schwarzbrenner geeft een lange en hoge pass. Farías geeft een lange en hoge pass. Iordãnescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Munk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kiisa speelt de bal door. Farías met een sublieme pass. Dahlgreen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Iordãnescu controleert de bal met de borst. Bielawa is nu in balbezit. Iordãnescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bielawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielawa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Urferer rent richting de bal. Urferer passt de bal zonder na te denken. Matusik rent richting de bal. Ingelmann onderschept slim de pass. Ingelmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Dujíček is nu in balbezit. Dujíček geeft een lange en hoge pass. Bielawa kopt de bal weg. Klungelig pakt Dujíček de bal. Dujíček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 63%, FC Karmeliter 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:1

56e minuut.
Dorobanţu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dujíček de bal. Dujíček passt de bal in één keer door. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:2

59e minuut.
Palazzina geeft een hoge lob. Bielawa rent richting de bal. Förster rent richting de bal. Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:3

66e minuut.
Doeltrap. Waser komt het veld opgelopen. Maltritz komt het veld opgelopen. Hampelmann komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dujíček passt de bal in één keer door. Förster is nu in balbezit. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:4

76e minuut.
Matusik met een sublieme pass. Dujíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujíček passt de bal met de wreef. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vranický bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranický geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tuller de bal onder controle te krijgen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:5

81e minuut.
Farías rent richting de bal. Farías geeft de bal voor. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Munk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:6

85e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Dujíček is nu in balbezit. Dujíček passt de bal in één keer door. Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Inworp. Farías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bielawa schiet op doel. Munk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:7

87e minuut.
Waser verovert de bal door een tackle van achteren. Waser met een sublieme pass. Kiisa is nu in balbezit. Thế Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Rybiałek trapt de bal weg. Farías kopt de bal weg. Daar is Bielawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 53%, FC Karmeliter 47%.
Vienna Cardinals - FC Karmeliter 1:8