Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AU United Swiss Gooners FC
Roket-A Tactiek phate
64% Balbezit 36%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 34
solide Schieten solide
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


18e minuut.
Ajeti met een snelle inworp. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi passt de bal in één keer door. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Doglia schiet op doel. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kranjc probeert naar een medespeler te passen. Kołacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bućko de bal. Temperli rent richting de bal. Temperli haalt uit met een fantastische trap. Uzbrucējs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Swiss Gooners FC 0:1

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Uzbrucējs niet meer kan verder spelen. Trachsel komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bartlomé geeft een hoge lob. Inworp. Nervoso met een snelle inworp. Van Hese bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jarzębski met een sublieme pass. Daar is Kołacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołacki speelt de bal door. Van Hese bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hese draait met de bal, schiet en ... Salzmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubowicz geeft de bal voor. Lorenzi kopt de bal weg. Doglia rent richting de bal. Doglia draait met de bal, schiet en ... Trachsel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Swiss Gooners FC 0:2

34e minuut.
Kołacki passt de bal in één keer door. Jarzębski rent richting de bal. Jarzębski speelt de bal door. Poncet bereikt de bal nog maar net als eerste. Poncet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski probeert naar een medespeler te passen. Poncet rent richting de bal. Poncet haalt uit met een fantastische trap. Salzmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Swiss Gooners FC 1:2

38e minuut.
Doglia speelt de bal door. Daar is Schönholzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poncet begaat een overtreding. Poncet krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Schönholzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Temperli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Masiello de bal onder controle te krijgen. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Doglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AU United - Swiss Gooners FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 49%, Swiss Gooners FC 51%.
AU United - Swiss Gooners FC 1:3

72e minuut.
Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi passt de bal in één keer door. Schönholzer is nu in balbezit. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Doglia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bućko is nu in balbezit. Lorenzi onderschept slim de pass. Lorenzi passt de bal in één keer door. Doglia is nu in balbezit. Doglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AU United 43%, Swiss Gooners FC 57%.
AU United - Swiss Gooners FC 1:3