Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Canada U21
@Ch 433 2.0 Tactiek Brasilia
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Radzinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dandy rent richting de bal. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Belfour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal in één keer door. Escalante is nu in balbezit. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Watson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rodríguez geeft een hoge lob. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinski begaat een overtreding. Radzinski krijgt een gele kaart. Escalante raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Narváez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez passt de bal in één keer door. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Belfour verovert de bal door een tackle van achteren. Belfour met een sublieme pass. Valencia met een sublieme pass. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Canada U21 1:0

31e minuut.
Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Serra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 49%, Canada U21 51%.
Venezuela U21 - Canada U21 1:0

47e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Morales is nu in balbezit. Manning rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales schiet op doel. Watson bokst de bal weg.

54e minuut.
Manning geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villareal met een snelle inworp. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valbuena komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Morales maakt een snoekduik en kopt de bal. Watson speelt de bal door. Dandy kopt de bal weg. Daar is Flynn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flynn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Valencia de bal onder controle te krijgen. Dandy is nu in balbezit. Olses legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dandy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flynn neemt de penalty, wat een uithaal! Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flynn rent richting de bal. Flynn schiet op doel. Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 42%, Canada U21 58%.
Venezuela U21 - Canada U21 1:0