Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fly Emirates blue chips
fucile Tactiek m523h
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Watan. Marcano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chivu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fly Emirates - blue chips 0:1

14e minuut.
D`Angelo met een sublieme pass. Zaccaro rent richting de bal. Picles verovert de bal door een tackle van achteren. Picles schiet op doel. Hoogenbosch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fly Emirates - blue chips 1:1

23e minuut.
D`Angelo geeft een lange en hoge pass. Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Giuli kopt de bal weg. Picles rent richting de bal. Picles schiet op doel. Hoogenbosch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Watan bereikt de bal nog maar net als eerste. Watan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krivošija de bal. Picles is nu in balbezit. Picles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fly Emirates 52%, blue chips 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fly Emirates - blue chips 1:1

46e minuut.
Hrebeník komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zayd verovert de bal door een tackle van achteren. Zayd speelt de bal door. Dec speelt de bal door. Picles rent richting de bal. Picles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Zayd passt de bal zonder na te denken. Krivošija rent richting de bal. Picles schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Picles krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu onderschept slim de pass. Chivu passt de bal zonder na te denken. Filardi rent richting de bal. Filardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Giuli passt de bal zonder na te denken. Dec geeft een lange en hoge pass. Krivošija heeft problemen om de bal te vangen. Picles rent richting de bal. Picles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hrebeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebeník geeft een hoge lob. Turecki is nu in balbezit. Łukasik verovert de bal door een tackle van achteren. Łukasik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fly Emirates 43%, blue chips 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fly Emirates - blue chips 1:1