Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garinjosi Smooth Criminals
3v3 Tactiek 3 na 3
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten weak
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Velić met een sublieme pass. Pećina heeft problemen om de bal te vangen. Hujdur is nu in balbezit. Hujdur schiet op doel. Mak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Smooth Criminals 0:1

6e minuut.
Pintol met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velić zal de hoekschop nemen. Pećina rent richting de bal. Pećina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremić is nu in balbezit. Hujdur verovert de bal door een tackle van achteren. Hujdur schiet op doel. Mak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hujdur rent richting de bal. Hujdur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Smooth Criminals 0:2

15e minuut.
Vujadin passt de bal zonder na te denken. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă probeert naar een medespeler te passen. Velić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mak geeft een lange en hoge pass. Velić is nu in balbezit. Velić passt de bal met de wreef. Olszewski is nu in balbezit. Olszewski probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pintol onderschept slim de pass. Pintol met een sublieme pass. Hujdur rent richting de bal. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Mak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 54%, Smooth Criminals 46%.
Garinjosi - Smooth Criminals 0:2

47e minuut.
Despotidis verovert de bal door een tackle van achteren. Despotidis probeert naar een medespeler te passen. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Mak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mak met een harde bal richting middenveld. Pećina kopt de bal weg. Nurəddinov is nu in balbezit. Nurəddinov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hujdur de bal. Hujdur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Smooth Criminals 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pećina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mak met een sublieme pass. Hujdur rent richting de bal. Hujdur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Mak trapt de bal weg. Velić kopt de bal weg. Pećina is nu in balbezit. Pećina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pećina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jeremić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pintol is nu in balbezit. Pintol passt de bal met de wreef. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mak probeert naar een medespeler te passen. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis passt de bal in één keer door. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pintol onderschept slim de pass. Pintol probeert naar een medespeler te passen. Jeremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur verovert de bal door een tackle van achteren. Hujdur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mak probeert naar een medespeler te passen. Pintol kopt de bal weg. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol is nu in balbezit. Pintol draait met de bal, schiet en ... Mak bokst de bal weg. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel. Mak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hujdur rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pintol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hujdur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur probeert naar een medespeler te passen. Velić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velić draait met de bal, schiet en ... de Winne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Smooth Criminals 1:3

87e minuut.
Mak met een sublieme pass. Romeu rent richting de bal. Velić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Velić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Nurəddinov onderschept slim de pass. Nurəddinov passt de bal in één keer door. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel. Mak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - Smooth Criminals 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 50%, Smooth Criminals 50%.
Garinjosi - Smooth Criminals 1:4