Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dildo Baggins Smooth Criminals
3vs3 Tactiek 3 na 3
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 38.1
zwak Schieten zwak
matig Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Pintol probeert naar een medespeler te passen. Liesch is nu in balbezit. Hujdur verovert de bal door een tackle van achteren. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Kondres probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dujela kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hujdur de bal onder controle te krijgen. Kam Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur onderschept slim de pass. Hujdur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sarić speelt de bal door. Pintol rent richting de bal. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol verovert de bal door een tackle van achteren. Pintol geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondres met een sublieme pass. Pintol kopt de bal weg. Hujdur is nu in balbezit. Hujdur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Kondres trapt de bal weg van het doel. Dujela bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Dujela met de inworp. Kam Leung rent richting de bal. Kam Leung schiet op doel. Pintol verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Denev probeert naar een medespeler te passen. Kam Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel. Kondres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dildo Baggins - Smooth Criminals 0:1

32e minuut.
Denev rent richting de bal. Bencun verovert de bal door een tackle van achteren. Bencun geeft een hoge lob. Hujdur rent richting de bal. Hujdur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liesch met een sublieme pass. Hujdur rent richting de bal. Hujdur schiet op doel. Kondres bokst de bal weg. Liesch heeft problemen om de bal te vangen. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dildo Baggins 59%, Smooth Criminals 41%.
Dildo Baggins - Smooth Criminals 0:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kam Leung probeert de bal met de borst te controleren. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur schiet op doel. Kondres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Liesch geeft de bal voor. Dujela rent richting de bal. Dujela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bencun de bal onder controle te krijgen. de Winne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dildo Baggins - Smooth Criminals 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dildo Baggins 49%, Smooth Criminals 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dildo Baggins - Smooth Criminals 1:1