Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smooth Criminals Dildo Baggins
3 na 3 Tactiek 3vs3
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten hopeless
adequate Passen average
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Hiu Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol onderschept slim de pass. Pintol met een sublieme pass. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Kondres trapt de bal weg van het doel. Pintol kopt de bal weg. Hujdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Kondres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Hiu Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintol begaat een overtreding. Hiu Fung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiu Fung zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kam Leung rent richting de bal. Hujdur verovert de bal door een tackle van achteren. Hujdur haalt uit met een fantastische trap. Kondres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 56%, Dildo Baggins 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smooth Criminals - Dildo Baggins 0:0

76e minuut.
Bódis is nu in balbezit. Bódis passt de bal zonder na te denken. Kam Leung rent richting de bal. Hujdur verovert de bal door een tackle van achteren. Hujdur schiet op doel. Kondres bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smooth Criminals 40%, Dildo Baggins 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smooth Criminals - Dildo Baggins 0:0