Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Carlstadt Blues Garinjosi
3vs3 Tactiek 3v3
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pećina rent richting de bal. Koić verovert de bal door een tackle van achteren. Koić met een sublieme pass. Dujić rent richting de bal. Dujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mak trapt de bal weg van het doel. Pećina probeert de bal met de borst te controleren. Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić rent richting de bal. Dujić draait met de bal, schiet en ... Mak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 1:0

19e minuut.
Jerčić geeft een hoge lob. Uščuplić kopt de bal weg. Jeremić is nu in balbezit. Dujić onderschept slim de pass. Dujić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dujić rent richting de bal. Dujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 2:0

32e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaković met een sublieme pass. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 3:0

35e minuut.
Kozicz geeft een hoge lob. Uščuplić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uščuplić geeft een hoge lob. Dujić rent richting de bal. Dujić schiet op doel. Mak bokst de bal weg. Klungelig pakt Jeremić de bal. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 4:0

39e minuut.
Jeremić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uščuplić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dujić kan de bal niet met de borst controleren. Dujić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dujić raakt geblesseerd tijdens het duel. Pećina probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dujić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Isaković kopt de bal weg. Koić is nu in balbezit. Koić met een sublieme pass. Dujić is nu in balbezit. Dujić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 44%, Garinjosi 56%.
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 4:0

49e minuut.
Uščuplić passt de bal zonder na te denken. Dujić rent richting de bal. Jeremić onderschept slim de pass. Uščuplić rent richting de bal. Uščuplić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dujić rent richting de bal. Dujić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 5:0

56e minuut.
Dujić is nu in balbezit. Jeremić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dujić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uščuplić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jeremić de bal. Dujić is nu in balbezit. Dujić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koić verovert de bal door een tackle van achteren. Koić geeft een hoge lob. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 6:0

63e minuut.
Uščuplić verovert de bal door een tackle van achteren. Uščuplić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jeremić de bal. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić draait met de bal, schiet en ... Mak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Koić is nu in balbezit. Vujadin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isaković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jeremić rent richting de bal. Dujić verovert de bal door een tackle van achteren. Dujić schiet op doel. Mak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 7:0

69e minuut.
Stražičić rent richting de bal. Stražičić passt de bal in één keer door. Pećina rent richting de bal. Dujić onderschept slim de pass. Dujić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mak trapt de bal weg. Uščuplić kopt de bal weg. Dujić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Mak trapt de bal weg. Jachacz kopt de bal weg. Dujić rent richting de bal. Dujić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Carlstadt Blues 23%, Garinjosi 77%.
FC Carlstadt Blues - Garinjosi 7:0