Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garinjosi FC Carlstadt Blues
3v3 Tactiek 3vs3
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 57.9
average Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Besek de bal. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Besek verovert de bal door een tackle van achteren. Besek schiet op doel. Mak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Celić rent richting de bal. Jeremić is nu in balbezit. Celić verovert de bal door een tackle van achteren. Celić draait met de bal, schiet en ... Mak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:1

22e minuut.
Kilibarda is nu in balbezit. Kilibarda passt de bal met de wreef. Celić is nu in balbezit. Celić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sancho is nu in balbezit. Sancho passt de bal in één keer door. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić haalt uit met een fantastische trap. Mak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:2

29e minuut.
Besek onderschept slim de pass. Jeremić bereikt de bal nog maar net als eerste. Besek verovert de bal door een tackle van achteren. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ... Mak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Celić rent richting de bal. Celić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:3

32e minuut.
Besek probeert naar een medespeler te passen. Celić rent richting de bal. Pećina is nu in balbezit. Celić onderschept slim de pass. Celić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Troncea is nu in balbezit. Troncea passt de bal zonder na te denken. Celić is nu in balbezit. Celić draait met de bal, schiet en ... Mak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Markoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoč probeert naar een medespeler te passen. Daar is Celić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sancho geeft een lange en hoge pass. Celić is nu in balbezit. Celić heeft problemen om de bal te vangen. Celić schiet op doel. Mak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 62%, FC Carlstadt Blues 38%.
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:4

46e minuut.
Velić neemt de hoekschop. Jeremić is nu in balbezit. Jerčić verovert de bal door een tackle van achteren. Jerčić draait met de bal, schiet en ... Mak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:5

49e minuut.
Pećina met een snelle inworp. Fortuński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortuński passt de bal zonder na te denken. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:6

53e minuut.
Daar is Besek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Besek rent richting de bal. Celić heeft problemen om de bal te vangen. Celić draait met de bal, schiet en ... Mak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Celić met de inworp. Besek kan de bal niet met de borst controleren. Besek passt de bal met de wreef. Daar is Celić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celić haalt uit met een fantastische trap. Mak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:7

57e minuut.
Sancho passt de bal in één keer door. Fortuński is nu in balbezit. Fortuński probeert naar een medespeler te passen. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pećina is nu in balbezit. Besek probeert naar een medespeler te passen. Celić rent richting de bal. Celić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Besek is nu in balbezit. Pećina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Besek raakt geblesseerd tijdens het duel. Besek met een snel genomen vrije trap. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Besek geeft de bal voor. Fortuński rent richting de bal. Vujadin rent richting de bal. Celić onderschept slim de pass. Celić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jeremić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Besek de bal. Besek probeert naar een medespeler te passen. Celić rent richting de bal. Celić schiet op doel. Mak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Celić is nu in balbezit. Celić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:8

76e minuut.
Velić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pećina de bal. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:9

79e minuut.
Besek is nu in balbezit. Pećina onderschept slim de pass. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić haalt uit met een fantastische trap. Mak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garinjosi 68%, FC Carlstadt Blues 32%.
Garinjosi - FC Carlstadt Blues 0:10