Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiener Sportclub SV Michxelteam
TOP Win Tactiek 442
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten zwak
matig Passen zwak
solide Verdedigen slecht


8e minuut.
Schneiderbauer is nu in balbezit. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak probeert naar een medespeler te passen. Kauer rent richting de bal. Kauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Riepler met de inworp. Pachler is nu in balbezit. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kauer controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - Michxelteam 1:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Seiser de bal onder controle te krijgen. Holuba probeert naar een medespeler te passen. Nörgel rent richting de bal. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Damyanov is nu in balbezit. Damyanov geeft een lange en hoge pass. Polak met een sublieme pass. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 26%, Michxelteam 74%.
Wiener Sportclub SV - Michxelteam 1:0

48e minuut.
Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Polak is nu in balbezit. Holuba rent richting de bal. Polak verovert de bal door een tackle van achteren. Polak geeft de bal voor. Scharner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyüka geeft de bal voor. Riepler rent richting de bal. Riepler geeft de bal voor. Kauer krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 31%, Michxelteam 69%.
Wiener Sportclub SV - Michxelteam 1:0