Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiener Sportclub SV AC-aurora
TOP Win Tactiek calla perro 8
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 62.6
weak Schieten formidable
weak Passen brilliant
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Zatagić met een sublieme pass. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo passt de bal met de wreef. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Riepler rent richting de bal. Zatagić onderschept slim de pass. Zatagić passt de bal zonder na te denken. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nörgel met de inworp. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić met een sublieme pass. Burczyk geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gniadek speelt de bal door. Klungelig pakt Skoller de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Perera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:1

12e minuut.
Zatagić kopt de bal weg. Pardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gniadek de bal. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pardo passt de bal met de wreef. Gniadek rent richting de bal. Gniadek met een sublieme pass. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyk passt de bal met de wreef. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal. Zimmer bokst de bal weg. Klungelig pakt Perera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:2

23e minuut.
Zatagić met een sublieme pass. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:3

24e minuut.
Zatagić passt de bal zonder na te denken. Gniadek rent richting de bal. Inworp. Zatagić met een snelle inworp. Gniadek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skoller probeert de bal met de borst te controleren. Skoller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:4

27e minuut.
Zatagić heeft problemen om de bal te vangen. Nörgel is nu in balbezit. Zatagić onderschept slim de pass. Zatagić geeft de bal voor. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vágner verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo rent richting de bal. Pardo geeft een hoge lob. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:5

37e minuut.
Perera geeft een lange en hoge pass. Castillo kopt de bal weg. Zatagić rent richting de bal. Zatagić geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 86%, AC-aurora 14%.
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:6

46e minuut.
Castillo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Zatagić de bal onder controle te krijgen. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft de bal voor. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nier probeert naar een medespeler te passen. Polak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardo rent richting de bal. Pardo geeft de bal voor. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo passt de bal met de wreef. Burczyk probeert naar een medespeler te passen. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zatagić geeft een lange en hoge pass. Burczyk kopt de bal weg. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel. Zimmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Perera geeft een hoge lob. Burt is nu in balbezit. Castillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gniadek de bal. Gniadek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Zatagić met de inworp. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Nier heeft problemen om de bal te vangen. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Burczyk passt de bal in één keer door. Nier verovert de bal door een tackle van achteren. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:7

64e minuut.
Gniadek geeft de bal voor. Zimmer probeert naar een medespeler te passen. Zatagić kopt de bal weg. Pardo geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:8

74e minuut.
Burczyk passt de bal in één keer door. Zatagić rent richting de bal. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:9

76e minuut.
Zatagić speelt de bal door. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:10

82e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zatagić de bal. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller is nu in balbezit. Skoller draait met de bal, schiet en ... Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Inworp. Zatagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Polak de bal. Pardo met een sublieme pass. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 82%, AC-aurora 18%.
Wiener Sportclub SV - AC-aurora 0:11