Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC-aurora Wiener Sportclub SV
calla perro 8 Tactiek TOP Win
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 39
formidable Schieten weak
brilliant Passen average
solid Verdedigen solid


3e minuut.
van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle geeft een lange en hoge pass. Perera probeert de bal met de borst te controleren. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel. Zimmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Burczyk speelt de bal door. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal zonder na te denken. Skoller heeft problemen om de bal te vangen. Skoller draait met de bal, schiet en ... Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gniadek geeft een lange en hoge pass. Vágner controleert de bal met de borst. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 1:0

8e minuut.
Gekos passt de bal met de wreef. Zatagić met een sublieme pass. Klungelig pakt Gniadek de bal. Gniadek geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal. Zimmer bokst de bal weg. Nicht kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gniadek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gniadek met een sublieme pass. Daar is Gniadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek passt de bal met de wreef. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... Zimmer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Burczyk onderschept slim de pass. Burczyk passt de bal in één keer door. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 2:0

19e minuut.
Daar is Burczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyk met een sublieme pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Gekos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nier de bal. Skoller is nu in balbezit. Skoller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Zatagić kopt de bal weg. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Zimmer bokst de bal weg.

24e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gekos de bal. Gekos geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Polak kopt de bal weg. Daar is Kauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burt rent richting de bal. Kauer onderschept slim de pass. Kauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bicheru trapt de bal weg van het doel. Zatagić kopt de bal weg. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 3:0

28e minuut.
Skoller kopt de bal weg. Zatagić speelt de bal door. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nier rent richting de bal. Nier geeft de bal voor. Paal!

35e minuut.
Burczyk is nu in balbezit. Kauer begaat een overtreding. Burczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Nörgel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zatagić rent richting de bal. Zatagić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... Zimmer bokst de bal weg.

36e minuut.
Vágner speelt de bal door. Inworp. Gekos met een snelle inworp. Pardo rent richting de bal. Pardo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 4:0

38e minuut.
Burczyk kopt de bal weg. Gekos is nu in balbezit. Gekos passt de bal zonder na te denken. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 13%, Wiener Sportclub SV 87%.
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 4:0

57e minuut.
Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Skoller rent richting de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. Skoller kopt de bal weg. Zatagić speelt de bal door. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 5:0

61e minuut.
Nörgel rent richting de bal. Zatagić verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft de bal voor. Gekos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 6:0

62e minuut.
Zatagić met een snelle inworp. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Nier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimmer bokst de bal weg.

66e minuut.
Zimmer speelt de bal door. Pardo kopt de bal weg. Skoller probeert de bal met de borst te controleren. Skoller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 7:0

67e minuut.
Riepler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić met een sublieme pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Burczyk kopt de bal weg. Gekos heeft problemen om de bal te vangen. Gekos speelt de bal door. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel. Zimmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft de bal voor. Skoller kopt de bal weg. Gekos rent richting de bal. Gekos schiet op doel. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gekos passt de bal in één keer door. Zatagić rent richting de bal. Zatagić passt de bal met de wreef. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 8:0

86e minuut.
Zatagić is nu in balbezit. Zatagić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gniadek de bal. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek speelt de bal door. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vágner de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 12%, Wiener Sportclub SV 88%.
AC-aurora - Wiener Sportclub SV 8:0