Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michxelteam FC COX
442 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 51.6
average Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Madrid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzywocz rent richting de bal. Grzywocz geeft een hoge lob. Bamford maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bamford passt de bal met de wreef. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne passt de bal met de wreef. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:1

13e minuut.
Padlikowski met een sublieme pass. Saelens probeert naar een medespeler te passen. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford draait met de bal, schiet en ... Scharner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Scharner trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Auer de bal. Padlikowski probeert naar een medespeler te passen. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Padlikowski met een sublieme pass. Jeanne rent richting de bal. Jeanne passt de bal in één keer door. Bamford rent richting de bal. Bamford schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bamford passt de bal met de wreef. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski passt de bal in één keer door. Jeanne rent richting de bal. Jeanne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski passt de bal in één keer door. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford draait met de bal, schiet en ... Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:2

31e minuut.
Jeanne passt de bal met de wreef. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bamford krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Madrid met een sublieme pass. Saelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens passt de bal met de wreef. Bamford is nu in balbezit. Bamford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bamford is nu in balbezit. Bamford passt de bal met de wreef. Damyanov rent richting de bal. Jeanne verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanne geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:3

38e minuut.
Saelens met de inworp. Auer rent richting de bal. Auer met een sublieme pass. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Pachler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrid probeert naar een medespeler te passen. Stermann onderschept slim de pass. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford haalt uit met een fantastische trap. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bamford is nu in balbezit. Bamford haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:4

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritsch met de inworp. Auer rent richting de bal. Abrams onderschept slim de pass. Abrams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ovidiu rent richting de bal. Ovidiu geeft een hoge lob. Stermann heeft problemen om de bal te vangen. Jeanne rent richting de bal. Jeanne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michxelteam 72%, FC COX 28%.
Michxelteam - FC COX 0:4

47e minuut.
Bamford rent richting de bal. Bamford passt de bal met de wreef. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford schiet op doel. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford geeft de bal voor. Grzywocz speelt de bal door. Jeanne rent richting de bal. Jeanne haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Padlikowski passt de bal met de wreef. Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford schiet op doel. Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Abrams rent richting de bal. Abrams geeft de bal voor. Klungelig pakt Rupp de bal. Giżycki rent richting de bal. Giżycki haalt uit met een fantastische trap. Lux bokst de bal weg.

57e minuut.
Stermann onderschept slim de pass. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski met een sublieme pass. Jeanne rent richting de bal. Jeanne draait met de bal, schiet en ... Scharner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:5

62e minuut.
Padlikowski probeert naar een medespeler te passen. Bamford rent richting de bal. Padlikowski met een sublieme pass. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:6

63e minuut.
Daar is Abrams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski met een sublieme pass. Jeanne rent richting de bal. Jeanne schiet op doel. Scharner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski passt de bal in één keer door. Büyüka rent richting de bal. Jeanne verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:7

68e minuut.
Pachler passt de bal in één keer door. Damyanov is nu in balbezit. Jeanne verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanne draait met de bal, schiet en ... Scharner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:8

69e minuut.
Jeanne passt de bal met de wreef. Bamford is nu in balbezit. Klungelig pakt Bamford de bal. Bamford draait met de bal, schiet en ... Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:9

74e minuut.
Jeanne heeft problemen om de bal te vangen. Holuba rent richting de bal. Madrid verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanne probeert naar een medespeler te passen. Bamford is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:10

82e minuut.
Daar is Abrams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovidiu onderschept slim de pass. Ovidiu probeert naar een medespeler te passen. Bamford rent richting de bal. Bamford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scharner met een harde bal richting middenveld. Auer kopt de bal weg. Jeanne kan de bal niet met de borst controleren. Jeanne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grzywocz geeft een lange en hoge pass. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bamford probeert naar een medespeler te passen. Jeanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - FC COX 0:11

89e minuut.
Jeanne rent richting de bal. Jeanne draait met de bal, schiet en ... Büyüka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzywocz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michxelteam 74%, FC COX 26%.
Michxelteam - FC COX 0:11