Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC-aurora Michxelteam
calla perro 8 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
9% Spel op eigen helft 91%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 26.1
formidabel Schieten zwak
briljant Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft een hoge lob. Büyüka heeft problemen om de bal te vangen. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Seiser met de inworp. Pardo speelt de bal door. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel. Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 1:0

6e minuut.
Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos probeert naar een medespeler te passen. Pardo speelt de bal door. Skoller is nu in balbezit. Skoller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Zatagić heeft problemen om de bal te vangen. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een lange en hoge pass. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scharner probeert naar een medespeler te passen. Pardo kopt de bal weg. Zatagić heeft problemen om de bal te vangen. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Zatagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatagić passt de bal met de wreef. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Stermann probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniadek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Scharner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Seiser probeert naar een medespeler te passen. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić passt de bal zonder na te denken. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 2:0

12e minuut.
Gekos is nu in balbezit. Gekos passt de bal met de wreef. Zatagić met een sublieme pass. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft een hoge lob. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel. Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 3:0

16e minuut.
Zatagić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fritsch met een snelle inworp. Zatagić geeft een lange en hoge pass. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 4:0

18e minuut.
Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo geeft een hoge lob. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 5:0

20e minuut.
Skoller probeert naar een medespeler te passen. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal. Scharner bokst de bal weg. Gekos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 6:0

22e minuut.
Skoller kopt de bal weg. Gekos rent richting de bal. Gekos passt de bal in één keer door. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pardo speelt de bal door. Gekos is nu in balbezit. Gekos geeft de bal voor. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 7:0

26e minuut.
Gekos rent richting de bal. Gekos passt de bal in één keer door. Daar is Skoller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoller schiet op doel. Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 8:0

28e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo geeft de bal voor. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel. Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 9:0

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gekos zal de hoekschop nemen. Gniadek kopt de bal weg. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 10:0

32e minuut.
Damyanov speelt de bal door. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Skoller passt de bal met de wreef. Zatagić is nu in balbezit. Zatagić passt de bal in één keer door. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gekos met de inworp. Pardo geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal. Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 11:0

37e minuut.
Zatagić kan de bal niet met de borst controleren. Zatagić geeft een hoge lob. Scharner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 12:0

40e minuut.
Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos passt de bal met de wreef. Stermann heeft problemen om de bal te vangen. Skoller rent richting de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 13:0

41e minuut.
Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal met de wreef. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić geeft een lange en hoge pass. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Castillo kopt de bal weg. Zatagić rent richting de bal. Zatagić geeft de bal voor. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 14:0

44e minuut.
Skoller passt de bal zonder na te denken. Zatagić is nu in balbezit. Zatagić met een sublieme pass. Skoller is nu in balbezit. Skoller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 10%, Michxelteam 90%.
AC-aurora - Michxelteam 15:0

46e minuut.
Gekos met een sublieme pass. Daar is Zatagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatagić speelt de bal door. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Scharner met een sublieme pass. Klungelig pakt Schneiderbauer de bal. Pardo met een sublieme pass. Skoller rent richting de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Büyüka met een harde bal richting middenveld. Zatagić kopt de bal weg. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft de bal voor. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gekos de bal. Gekos met een sublieme pass. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Gekos probeert naar een medespeler te passen. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Büyüka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
van Nelle geeft de bal voor. Daar is Stermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoller rent richting de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 16:0

61e minuut.
Büyüka kopt de bal weg. Gekos speelt de bal door. Zatagić rent richting de bal. Zatagić geeft de bal voor. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Scharner met een harde bal richting middenveld. Castillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zatagić de bal. Zatagić geeft een lange en hoge pass. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić geeft de bal voor. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 17:0

66e minuut.
Pachler passt de bal in één keer door. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal in één keer door. Daar is Skoller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Stermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller onderschept slim de pass. Skoller haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Castillo speelt de bal door. Gekos is nu in balbezit. Pardo is nu in balbezit. Gekos is nu in balbezit. Gekos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Damyanov is nu in balbezit. Damyanov geeft een lange en hoge pass. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 18:0

73e minuut.
Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller kopt de bal weg. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pardo passt de bal zonder na te denken. Daar is Gekos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekos speelt de bal door. Skoller heeft problemen om de bal te vangen. Skoller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Skoller schiet op doel. Gekos controleert de bal met de borst. Gekos geeft een hoge lob. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gekos is nu in balbezit. Gekos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 19:0

80e minuut.
Pardo met een sublieme pass. Daar is Zatagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. Scharner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 20:0

82e minuut.
Pardo passt de bal zonder na te denken. Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos met een sublieme pass. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić schiet op doel. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 21:0

84e minuut.
Scharner trapt de bal weg van het doel. Castillo kopt de bal weg. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft de bal voor. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC-aurora - Michxelteam 22:0

87e minuut.
Gniadek met een sublieme pass. Gekos rent richting de bal. Gekos passt de bal zonder na te denken. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Scharner bokst de bal weg. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC-aurora 9%, Michxelteam 91%.
AC-aurora - Michxelteam 22:0