Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Michxelteam AC-aurora
442 Tactiek calla perro 8
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 60
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 62.7
weak Schieten outstanding
average Passen brilliant
poor Verdedigen good


2e minuut.
Zatagić passt de bal zonder na te denken. Burczyk is nu in balbezit. Burczyk passt de bal zonder na te denken. Gekos geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Damyanov onderschept slim de pass. Pardo onderschept slim de pass. Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:1

4e minuut.
Fritsch is nu in balbezit. Fritsch geeft de bal voor. Inworp. Zatagić met de inworp. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Scharner bokst de bal weg.

5e minuut.
Pardo passt de bal zonder na te denken. Gekos heeft problemen om de bal te vangen. Gekos met een sublieme pass. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:2

6e minuut.
Gekos probeert naar een medespeler te passen. Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Holuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller verovert de bal door een tackle van achteren. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:3

8e minuut.
Skoller speelt de bal door. Zatagić is nu in balbezit. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:4

10e minuut.
Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller is nu in balbezit. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:5

11e minuut.
Gekos met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos rent richting de bal. Gekos geeft een hoge lob. Skoller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Skoller rent richting de bal. Gekos rent richting de bal. Gekos passt de bal met de wreef. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

15e minuut.
Inworp. Zatagić met de inworp. Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft de bal voor. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Büyüka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Gekos rent richting de bal. Gekos met een sublieme pass. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:6

18e minuut.
Gekos speelt de bal door. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Zatagić rent richting de bal. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Stermann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gniadek met de inworp. Pardo geeft een hoge lob. Gekos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:7

20e minuut.
Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić rent richting de bal. Zatagić met een sublieme pass. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Gekos met een sublieme pass. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:8

24e minuut.
Pachler is nu in balbezit. Burczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo rent richting de bal. Pardo geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen. Scharner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gekos neemt de hoekschop. Gniadek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:9

25e minuut.
Gniadek rent richting de bal. Gniadek passt de bal zonder na te denken. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Büyüka trapt de bal weg van het doel. Gekos rent richting de bal. Gekos passt de bal in één keer door. Zatagić geeft een lange en hoge pass. Skoller springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Zatagić de bal. Zatagić probeert naar een medespeler te passen. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel. Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Büyüka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Panenka komt het veld opgelopen. Scharner trapt de bal weg. Zatagić kopt de bal weg. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Holuba probeert de bal met de borst te controleren. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skoller raakt geblesseerd tijdens het duel. Pardo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:10

35e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Gekos met een sublieme pass. Daar is Skoller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:11

37e minuut.
Zatagić rent richting de bal. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller schiet op doel. Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:12

39e minuut.
Inworp. Gekos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pardo rent richting de bal. Pardo geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:13

43e minuut.
Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos speelt de bal door. Klungelig pakt Zatagić de bal. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zatagić met een sublieme pass. Gekos is nu in balbezit. Gekos passt de bal in één keer door. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michxelteam 87%, AC-aurora 13%.
Michxelteam - AC-aurora 0:14

46e minuut.
Zatagić passt de bal zonder na te denken. Gekos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Zatagić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skoller de bal. Stermann rent richting de bal. Skoller verovert de bal door een tackle van achteren. Skoller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Panenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekos geeft een lange en hoge pass. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:15

52e minuut.
Gekos probeert naar een medespeler te passen. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić geeft de bal voor. Skoller rent richting de bal. Skoller schiet op doel. Scharner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skoller is nu in balbezit. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:16

55e minuut.
Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos passt de bal zonder na te denken. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft een hoge lob. Skoller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:17

58e minuut.
Stermann onderschept slim de pass. Daar is Skoller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stermann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skoller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pardo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:18

59e minuut.
Skoller is nu in balbezit. Gekos speelt de bal door. Daar is Skoller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zatagić passt de bal met de wreef. Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos probeert naar een medespeler te passen. Skoller heeft problemen om de bal te vangen. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gekos geeft een lange en hoge pass. Daar is Holuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zatagić rent richting de bal. Zatagić geeft een hoge lob. Skoller krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:19

69e minuut.
Zatagić passt de bal zonder na te denken. Gekos is nu in balbezit. Gekos speelt de bal door. Skoller bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:20

70e minuut.
Klungelig pakt Damyanov de bal. Gekos onderschept slim de pass. Gekos probeert naar een medespeler te passen. Skoller rent richting de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Schneiderbauer is nu in balbezit. Pardo onderschept slim de pass. Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatagić geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gekos heeft problemen om de bal te vangen. Gekos met een sublieme pass. Skoller rent richting de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap. Scharner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:21

75e minuut.
Skoller probeert naar een medespeler te passen. Zatagić rent richting de bal. Gniadek speelt de bal door. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gekos speelt de bal door. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft de bal voor. Skoller rent richting de bal. Skoller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:22

79e minuut.
Scharner trapt de bal weg. Pardo kan de bal niet met de borst controleren. Pardo probeert naar een medespeler te passen. Zatagić geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal. Scharner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Burczyk is nu in balbezit. Burczyk geeft de bal voor. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft de bal voor. Skoller springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:23

83e minuut.
Zatagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek geeft een hoge lob. Daar is Gekos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:24

86e minuut.
van Nelle passt de bal zonder na te denken. Gekos is nu in balbezit. Gekos geeft een hoge lob. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Scharner trapt de bal weg van het doel. Zatagić controleert de bal met de borst. Zatagić geeft de bal voor. Klungelig pakt Skoller de bal. Skoller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Michxelteam - AC-aurora 0:25

88e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Gekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gekos geeft een hoge lob. Skoller rent richting de bal. Skoller draait met de bal, schiet en ... Scharner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zatagić kopt de bal weg. Daar is Pardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pardo geeft een lange en hoge pass. Skoller is nu in balbezit. Skoller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Panenka de bal. Skoller is nu in balbezit. Skoller draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Michxelteam 81%, AC-aurora 19%.
Michxelteam - AC-aurora 0:25