Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-09 18:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Saimbeyli SK Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Saimbeyli SK BOZKURT SK
4-2-4 Tactiek ÇINAR
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Reinberger is nu in balbezit. Reinberger passt de bal zonder na te denken. Minh Quốc met een sublieme pass. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Reinberger geeft de bal voor. Özkalaycı heeft problemen om de bal te vangen. Reinberger geeft een lange en hoge pass. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:1

10e minuut.
Kantor passt de bal zonder na te denken. Sobieszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumerle verovert de bal door een tackle van achteren. Rumerle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 1:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Quốc met de inworp. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Tanağartan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 1:2

14e minuut.
Eyþórsson rent richting de bal. Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quốc passt de bal zonder na te denken. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Minh Quốc kopt de bal weg. Kargılı probeert naar een medespeler te passen. Chyłek rent richting de bal. Chyłek geeft een lange en hoge pass. Rumerle maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:2

33e minuut.
Dražić geeft een hoge lob. Reinberger kopt de bal weg. Kuzeyli heeft problemen om de bal te vangen. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:3

36e minuut.
Mitrikov kopt de bal weg. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Reinberger speelt de bal door. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 68%, BOZKURT SK 32%.
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:3

46e minuut.
Dražić passt de bal zonder na te denken. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal in één keer door. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kantor geeft een lange en hoge pass. Zikavský probeert de bal aan de voet te houden. Rumerle begaat een overtreding. Rumerle krijgt een gele kaart. Zikavský wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zikavský kan niet meer verder spelen. Nağıyev komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Missiaglia is nu in balbezit. Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eyþórsson krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Nağıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nağıyev passt de bal met de wreef. Missiaglia probeert naar een medespeler te passen. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... Tanağartan bokst de bal weg.

63e minuut.
Anghelinii kopt de bal weg. Nağıyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitrikov probeert naar een medespeler te passen. Rumerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumerle haalt uit met een fantastische trap. Əbülfəzov bokst de bal weg.

72e minuut.
Reinberger kopt de bal weg. Klungelig pakt Cârlescu de bal. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. Tanağartan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:4

78e minuut.
Reinberger met een sublieme pass. Minh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:5

81e minuut.
Missiaglia met een sublieme pass. Minh Quốc rent richting de bal. Minh Quốc probeert naar een medespeler te passen. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nağıyev trapt de bal weg van het doel. Reinberger kopt de bal weg. Eyþórsson controleert de bal met de borst. Reinberger rent richting de bal. Reinberger draait met de bal, schiet en ... Tanağartan bokst de bal weg. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu draait met de bal, schiet en ... Tanağartan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:6

88e minuut.
Missiaglia met een sublieme pass. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson passt de bal zonder na te denken. Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Minh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quốc passt de bal met de wreef. Eyþórsson is nu in balbezit. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Tanağartan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 68%, BOZKURT SK 32%.
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 2:6