Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Perú U21
@Ch 523 Tactiek 2.2
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


15e minuut.
Villareal geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal in één keer door. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Perú U21 1:0

30e minuut.
Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar met een sublieme pass. Villareal rent richting de bal. Villareal geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Bolaños passt de bal met de wreef. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres schiet op doel. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bresciani speelt de bal door. Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal zonder na te denken. Villareal heeft problemen om de bal te vangen. Villareal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Talavera kan de bal niet met de borst controleren. Valencia rent richting de bal. Talavera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Talavera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 39%, Perú U21 61%.
Venezuela U21 - Perú U21 1:0

46e minuut.
Guillén komt het veld opgelopen. Palmezano komt het veld opgelopen. Serra komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Narváez passt de bal met de wreef. Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal met de wreef. Quintana is nu in balbezit. Quintana draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

57e minuut.
Arnao geeft een lange en hoge pass. Valencia rent richting de bal. Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Guillén schiet op doel. Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Perú U21 1:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valbuena komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Carrillo controleert de bal met de borst. Carrillo met een sublieme pass. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Guillén rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Guillén raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolaños met een snel genomen vrije trap. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Guillén geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 35%, Perú U21 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Perú U21 1:1