Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Markir FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Markir FC Patzun United
wlasna off Tactiek koemancito
53% Balbezit 47%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 34.5
matig Schieten goed
matig Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Jeziorski neemt vlug de vrije trap. Terenzi kopt de bal weg. Vrána heeft problemen om de bal te vangen. Nder is nu in balbezit. Nder geeft de bal voor. Falcione probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arenas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Patzun United 0:1

9e minuut.
Pająk rent richting de bal. Pająk geeft een hoge lob. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Patzun United 0:2

13e minuut.
Sotomayor geeft een lange en hoge pass. Terenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terenzi probeert naar een medespeler te passen. Arenas rent richting de bal. Arenas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Patzun United 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Bobiński de bal. Arenas rent richting de bal. Bobiński is nu in balbezit. Arenas onderschept slim de pass. Arenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Terenzi passt de bal met de wreef. Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viebig rent richting de bal. Arenas verovert de bal door een tackle van achteren. Arenas draait met de bal, schiet en ... Falcione kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pert is nu in balbezit. Nder rent richting de bal. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel. Falcione maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Markir FC - Patzun United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 81%, Patzun United 19%.
Markir FC - Patzun United 0:4

49e minuut.
Nder met de inworp. Strzykalski is nu in balbezit. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Escobar geeft de bal voor. Arenas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Terenzi onderschept slim de pass. Terenzi speelt de bal door. Konde rent richting de bal. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Strzykalski geeft de bal voor. Balanikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balanikas probeert naar een medespeler te passen. Badziński heeft problemen om de bal te vangen. Badziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Markir FC 64%, Patzun United 36%.
Markir FC - Patzun United 0:4