Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wadapatja team Beest
aanvalluh Tactiek 442v3
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten weak
weak Passen good
average Verdedigen average


6e minuut.
Maas bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Opěnka begaat een overtreding. Opěnka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Opěnka geeft een lange en hoge pass. Domide rent richting de bal. Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzsa rent richting de bal. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Leezer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Maas kopt de bal weg. van Boven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waterink rent richting de bal. Waterink schiet op doel. van Boven probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mongelar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Becker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tahamata maakt een afschuwelijke overtreding. Tahamata krijgt een gele kaart.

42e minuut.
van Breukelen onderschept slim de pass. van Breukelen probeert naar een medespeler te passen. Valkiala probeert naar een medespeler te passen. Waterink rent richting de bal. Waterink draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hinniken bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Bruijn. Hinniken raakt geblesseerd tijdens het duel. Opěnka met een snel genomen vrije trap. Becker is nu in balbezit. Becker schiet op doel. Leezer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wadapatja - team Beest 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wadapatja 56%, team Beest 44%.
Wadapatja - team Beest 1:0

48e minuut.
van Boven probeert naar een medespeler te passen. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley passt de bal in één keer door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
van Raalte controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Duivenvoorde komt het veld opgelopen.

57e minuut.
van Raalte is nu in balbezit. van Raalte passt de bal in één keer door. Ruzsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzsa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Klungelig pakt Becker de bal. de Bruijn rent richting de bal. Met opzet legt Becker zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Becker moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Becker schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

59e minuut.
Raat geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valkiala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mongelar trapt de bal weg. Valkiala geeft de bal voor. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ruzsa onderschept slim de pass. Isaksen geeft een lange en hoge pass. Raat geeft een hoge lob. Ruzsa is nu in balbezit. Ruzsa draait met de bal, schiet en ... Leezer bokst de bal weg.

90e minuut.
Ruzsa probeert naar een medespeler te passen. van Breukelen rent richting de bal. van Breukelen met een sublieme pass. van Raalte is nu in balbezit. van Raalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wadapatja - team Beest 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wadapatja 52%, team Beest 48%.
Wadapatja - team Beest 2:0