Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-23 19:38
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: MKS Pogoń II Szczecin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Robale Barcehoma
szyszy Tactiek jd_2att
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
47.4 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten solide
solide Passen goed
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Fissas heeft problemen om de bal te vangen. Kupecka begaat een overtreding. Fissas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kompała met een snel genomen vrije trap. Fissas kopt de bal weg. Baetens is nu in balbezit. Baetens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka met een sublieme pass. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz draait met de bal, schiet en ... Walkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Robale - Barcehoma 0:1

5e minuut.
Labakis rent richting de bal. Kentvonen onderschept slim de pass. Kentvonen passt de bal zonder na te denken. Hajdamowicz is nu in balbezit. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. Walkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Midzior geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdamowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dźwigała passt de bal in één keer door. Baetens bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nieder zijn tegenspeler op de grond. Nieder krijgt een gele kaart. Baetens wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dźwigała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dimou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Midzior rent richting de bal. Hajdamowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Joksimović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hajdamowicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hajdamowicz kan niet meer verder spelen. Ntounias komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kentvonen neemt zijn aanloop. Walkiewicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Baxalakis geeft de bal voor. Graham kopt de bal weg. Dźwigała heeft problemen om de bal te vangen. Ntounias rent richting de bal. Ntounias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ntounias passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert passt de bal zonder na te denken. Kupecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupecka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baxalakis is nu in balbezit. Baxalakis passt de bal in één keer door. Kentvonen is nu in balbezit. Kentvonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robale - Barcehoma 0:2

31e minuut.
Inworp. Kupecka met de inworp. Baxalakis speelt de bal door. Kentvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kentvonen schiet op doel. Walkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Baxalakis met een sublieme pass. Daar is Socha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović rent richting de bal. Kentvonen verovert de bal door een tackle van achteren. Kentvonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Midzior de bal. Ntounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntounias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Robale - Barcehoma 0:3

43e minuut.
Nieder geeft een lange en hoge pass. Ntounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Midzior moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Midzior schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robale 62%, Barcehoma 38%.
Robale - Barcehoma 0:3

72e minuut.
Joksimović is nu in balbezit. Graham onderschept slim de pass. Graham speelt de bal door. Ntounias rent richting de bal. Ntounias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Joksimović passt de bal in één keer door. Daar is Baetens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baetens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dźwigała komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robale 56%, Barcehoma 44%.
Robale - Barcehoma 0:3