Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakartvelo U21 Venezuela U21
M Tactiek Maria Isabel
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Ghelekva heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Quintana rent richting de bal. Quintana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kanchaveli speelt de bal door. Basilia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villareal. Villareal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Daar is Kokochashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakartvelo U21 - Venezuela U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 59%, Venezuela U21 41%.
Sakartvelo U21 - Venezuela U21 0:1

46e minuut.
Valbuena komt het veld opgelopen. Serra komt het veld opgelopen. Chaladze komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Valbuena passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valera de bal. Barabadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Narváez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera met een sublieme pass. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. Pertia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Valera kopt de bal weg. Daar is Ghelekva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra rent richting de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Barabadze speelt de bal door. Inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chaladze is nu in balbezit. Carrillo onderschept slim de pass. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Valbuena geeft een lange en hoge pass. Quintana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Ghelekva bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra onderschept slim de pass. Serra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Valbuena speelt de bal door. Sikharulidze is nu in balbezit. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Kanchaveli rent richting de bal. Kanchaveli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakartvelo U21 56%, Venezuela U21 44%.
Sakartvelo U21 - Venezuela U21 0:1