Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Հայաստան K.S. Górnik Piaski
փորձ-փոր Tactiek lol
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
27.6 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten excellent
average Passen solid
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Goluža met een sublieme pass. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan begaat een overtreding. Boyajyan krijgt een gele kaart. Melsom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gunev komt bij de bal en schiet. Sekoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:1

16e minuut.
Røstad verovert de bal door een tackle van achteren. Røstad met een sublieme pass. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:2

20e minuut.
Goluža passt de bal zonder na te denken. Pulido rent richting de bal. Røstad onderschept slim de pass. Røstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:3

22e minuut.
Fechner rent richting de bal. Fechner passt de bal in één keer door. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Melsom rent richting de bal. Melsom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Røstad met een sublieme pass. Fechner rent richting de bal. Met opzet legt Voskanyan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Voskanyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Voskanyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Banaszyński is nu in balbezit. Banaszyński geeft de bal voor. Røstad heeft problemen om de bal te vangen. Melsom rent richting de bal. Melsom haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:4

28e minuut.
Inworp. Fechner met de inworp. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Røstad is nu in balbezit. Røstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Melsom heeft problemen om de bal te vangen. Melsom geeft de bal voor. Røstad is nu in balbezit. Røstad draait met de bal, schiet en ... Sekoyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:5

35e minuut.
Fechner met een sublieme pass. Gunev rent richting de bal. Gunev passt de bal met de wreef. Melsom rent richting de bal. Melsom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:6

37e minuut.
Hamboyan rent richting de bal. Gunev onderschept slim de pass. Gunev passt de bal in één keer door. Røstad is nu in balbezit. Røstad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:7

39e minuut.
Hovhannisyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gunev rent richting de bal. Gunev geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Gunev geeft de bal voor. Røstad kopt de bal weg. Klungelig pakt Melsom de bal. Melsom haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gunev passt de bal in één keer door. Banaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Røstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sekoyan trapt de bal weg van het doel. Gunev probeert naar een medespeler te passen. Melsom rent richting de bal. Melsom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 74%, K.S. Górnik Piaski 26%.
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:7

49e minuut.
Melsom is nu in balbezit. Melsom passt de bal in één keer door. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Røstad onderschept slim de pass. Røstad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Goluža heeft problemen om de bal te vangen. Goluža geeft de bal voor. Melsom bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Banaszyński passt de bal in één keer door. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner speelt de bal door. Røstad is nu in balbezit. Røstad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Goluža met een sublieme pass. Fechner is nu in balbezit. Fechner met een sublieme pass. Melsom rent richting de bal. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fechner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Røstad passt de bal met de wreef. Fechner probeert naar een medespeler te passen. Melsom rent richting de bal. Melsom schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:8

63e minuut.
Røstad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kluczewski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cosmescu kopt de bal weg. Gunev probeert de bal aan de voet te houden. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melsom onderschept slim de pass. Melsom schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Gunev heeft problemen om de bal te vangen. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev verovert de bal door een tackle van achteren. Gunev geeft een lange en hoge pass. Melsom krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:9

73e minuut.
Gunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunev passt de bal in één keer door. Melsom rent richting de bal. Melsom haalt uit met een fantastische trap. Sekoyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Doeltrap. Kavouras komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pulido geeft de bal voor. Cosmescu geeft een hoge lob. Melsom rent richting de bal. Melsom schiet op doel. Sekoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:10

81e minuut.
Banaszyński passt de bal in één keer door. Kluczewski is nu in balbezit. Pulido legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulido krijgt een gele kaart. Kluczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gunev neemt zijn aanloop. Sekoyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:11

84e minuut.
Goluža met een sublieme pass. Kavouras rent richting de bal. Kavouras passt de bal met de wreef. Melsom heeft problemen om de bal te vangen. Melsom geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Banaszyński passt de bal in één keer door. Goluža speelt de bal door. Kavouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavouras heeft problemen om de bal te vangen. Kavouras schiet op doel. Sekoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 82%, K.S. Górnik Piaski 18%.
Հայաստան - K.S. Górnik Piaski 0:11