Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Buli Z-ne Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Buli Z-ne FC Basiusmani
532 Tactiek yolo
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Piszczyk geeft een lange en hoge pass. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Penninger begaat een overtreding. Penninger krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Drakulić onderschept slim de pass. Drakulić passt de bal met de wreef. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - FC Basiusmani 1:0

11e minuut.
Zaliotnyj verovert de bal door een tackle van achteren. Zaliotnyj geeft een hoge lob. Nier heeft problemen om de bal te vangen. Mrozik rent richting de bal. Mrozik schiet op doel. Bergdich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Penninger rent richting de bal. Mrozik is nu in balbezit. Sihvola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sihvola krijgt een gele kaart. Mrozik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vladislavov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vladislavov is nu in balbezit. Vladislavov met een sublieme pass. Mrozik rent richting de bal. Mrozik schiet op doel. Nier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsioutsiouliklis onderschept slim de pass. Féher begaat een overtreding. Féher krijgt een gele kaart. Tsioutsiouliklis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

40e minuut.
de Jonge onderschept slim de pass. de Jonge geeft een hoge lob. Dereszkiewicz rent richting de bal. Vladislavov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladislavov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mavrocordat komt het veld opgelopen. Klon komt het veld opgelopen. Entrialgo komt het veld opgelopen. Szalma met een harde bal richting middenveld. Entrialgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zaliotnyj de bal. Drakulić is nu in balbezit. Drakulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 57%, FC Basiusmani 43%.
Buli Z-ne - FC Basiusmani 1:0

48e minuut.
Entrialgo is nu in balbezit. Entrialgo met een sublieme pass. Drakulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulić schiet op doel. Szalma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - FC Basiusmani 2:0

56e minuut.
Tanganga passt de bal zonder na te denken. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk met een sublieme pass. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Féher verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrocordat is nu in balbezit. Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Drakulić rent richting de bal. Drakulić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zaliotnyj onderschept slim de pass. Zaliotnyj passt de bal in één keer door. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsy rent richting de bal. Dézsy haalt uit met een fantastische trap. Szalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Entrialgo met de inworp. Tanganga is nu in balbezit. Klon verovert de bal door een tackle van achteren. Klon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - FC Basiusmani 3:0

76e minuut.
Piszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Tsioutsiouliklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsioutsiouliklis haalt uit met een fantastische trap. Bergdich probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mavrocordat onderschept slim de pass. Mavrocordat met een sublieme pass. Drakulić rent richting de bal. Drakulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - FC Basiusmani 4:0

80e minuut.
Adamyan heeft problemen om de bal te vangen. Entrialgo is nu in balbezit. Entrialgo passt de bal met de wreef. Dézsy rent richting de bal. Dézsy haalt uit met een fantastische trap. Szalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Entrialgo speelt de bal door. Tanganga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bergdich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 55%, FC Basiusmani 45%.
Buli Z-ne - FC Basiusmani 4:0