Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México U21 Venezuela U21
WC433 Tactiek @Ch 433
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Valbuena kopt de bal weg. Torrado rent richting de bal. Narváez onderschept slim de pass. Narváez geeft een hoge lob. Palmezano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Toxqui speelt de bal door. Daar is Bocanegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocanegra passt de bal met de wreef. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Olses controleert de bal met de borst. Bocanegra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olses raakt geblesseerd tijdens het duel. Olses met een snel genomen vrije trap. Narváez rent richting de bal. Narváez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bocanegra rent richting de bal. Bocanegra probeert naar een medespeler te passen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares draait met de bal, schiet en ... Zalzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 64%, Venezuela U21 36%.
México U21 - Venezuela U21 1:0

46e minuut.
Valera komt het veld opgelopen. Aceval komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Aceval is nu in balbezit. Aceval passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Tavares draait met de bal, schiet en ... Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 2:0

61e minuut.
Aceval controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ibarra komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quintana controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cabrera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Morales komt het veld opgelopen. Ibarra met een snelle inworp. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft de bal voor. Adriano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Valbuena speelt de bal door. Valencia met een sublieme pass. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - Venezuela U21 2:1

77e minuut.
Cedeño komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft de bal voor. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Gámez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Valbuena passt de bal in één keer door. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera passt de bal in één keer door. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Valera speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales geeft de bal voor. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 50%, Venezuela U21 50%.
México U21 - Venezuela U21 2:1