Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-07 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stampede Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Black Bulls United Imapi FC
LulaXBolso Tactiek 2
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 31.8
solid Schieten poor
excellent Passen adequate
good Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Akköşe trapt de bal weg. Vorobeyk kopt de bal weg. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gaćeša passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaović is nu in balbezit. Pałyga onderschept slim de pass. Pałyga geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gaćeša kopt de bal weg. Pałyga heeft problemen om de bal te vangen. Vlaović rent richting de bal. Pałyga verovert de bal door een tackle van achteren. Pałyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša geeft een hoge lob. Calami kan de bal niet met de borst controleren. Brzęczyszczykiewicz onderschept slim de pass. Brzęczyszczykiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brzęczyszczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszczykiewicz passt de bal met de wreef. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša geeft de bal voor. Brzęczyszczykiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Akköşe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Vorobeyk is nu in balbezit. Vorobeyk probeert naar een medespeler te passen. Cuevas met een sublieme pass. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gaćeša rent richting de bal. Stan maakt een afschuwelijke overtreding. Gaćeša raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaćeša zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pałyga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Brzęczyszczykiewicz kopt de bal weg. Vorobeyk is nu in balbezit. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Akköşe trapt de bal weg. Gaćeša kopt de bal weg. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Maselli geeft een lange en hoge pass. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. Maselli verovert de bal door een tackle van achteren. Maselli geeft een lange en hoge pass. Gaćeša is nu in balbezit. Gaćeša schiet op doel. Akköşe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Brzęczyszczykiewicz geeft een hoge lob. Vlaović heeft problemen om de bal te vangen. Stan probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Brzęczyszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Afentoulidis is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz onderschept slim de pass. Brzęczyszczykiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Akköşe trapt de bal weg. Vorobeyk kopt de bal weg. Vlaović heeft problemen om de bal te vangen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 23%, Imapi FC 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Bulls United - Imapi FC 0:0

48e minuut.
Szovják rent richting de bal. Szovják geeft een lange en hoge pass. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Akköşe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Imapi FC 1:0

55e minuut.
Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink passt de bal in één keer door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Akköşe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša geeft de bal voor. Klungelig pakt Kryger de bal. Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszczykiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gaćeša bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaćeša passt de bal zonder na te denken. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Imapi FC 2:0

64e minuut.
Brzęczyszczykiewicz is nu in balbezit. Kryger rent richting de bal. Brzęczyszczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszczykiewicz draait met de bal, schiet en ... Masu probeert de bal aan de voet te houden. Akköşe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vorobeyk kopt de bal weg. Brzęczyszczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Brzęczyszczykiewicz geeft een hoge lob. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Akköşe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas passt de bal met de wreef. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Akköşe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cuevas passt de bal in één keer door. Gaćeša heeft problemen om de bal te vangen. Gaćeša speelt de bal door. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Bulls United - Imapi FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Bulls United 21%, Imapi FC 79%.
Black Bulls United - Imapi FC 3:0