Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Panamá U21
@Ch 433B Tactiek PIMBA 4.0
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Cañizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizales met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Panamá U21 0:1

21e minuut.
Narváez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams met de inworp. Quintana is nu in balbezit. Quintana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Morales is nu in balbezit. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago geeft een hoge lob. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada is nu in balbezit. Tejada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Williams met de inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Tejada rent richting de bal. Tejada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 57%, Panamá U21 43%.
Venezuela U21 - Panamá U21 0:1

46e minuut.
Morales raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Escalante komt het veld opgelopen. Castro komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Quintana stond buitenspel. Espitia Navarro komt het veld opgelopen. Herrery komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Lombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardo geeft een hoge lob. Barrios rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Medina komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Villareal geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Quintana. Goede buitenspelval van de verdediging. Buitrago neemt vlug de vrije trap. Tejada is nu in balbezit. Tejada schiet op doel. Zalzman bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 49%, Panamá U21 51%.
Venezuela U21 - Panamá U21 0:1