Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-10 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ullevaal Stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Norge USA
smdmf Tactiek cio-523
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
73.1 gemiddelde waardering 71
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Folkestad passt de bal met de wreef. Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brillant. Brillant krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Lockhart verovert de bal door een tackle van achteren. Lockhart met een sublieme pass. Johansson geeft de bal voor. Klungelig pakt Xander de bal. Skavhaug rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Johansson zal de hoekschop nemen. Grøtterud kopt de bal weg. Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandburg met een sublieme pass. Aas heeft problemen om de bal te vangen. Aas geeft een lange en hoge pass. Skavhaug maakt een snoekduik en kopt de bal. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - USA 1:0

16e minuut.
Busch rent richting de bal. Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant geeft een lange en hoge pass. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Busch rent richting de bal. Skavhaug onderschept slim de pass. Sandburg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skavhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skavhaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Folkestad verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Silseth is nu in balbezit. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish draait met de bal, schiet en ... Sørgård kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Klungelig pakt Fjell de bal. Fjell speelt de bal door. Høgås speelt de bal door. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson schiet op doel. Floyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Høgås heeft problemen om de bal te vangen. Aas probeert naar een medespeler te passen. Johansson heeft problemen om de bal te vangen. Johansson draait met de bal, schiet en ... Busch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Silseth geeft een hoge lob. Inworp. Brillant met een snelle inworp. Wingert geeft een hoge lob. King krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Shump probeert naar een medespeler te passen. Grøtterud is nu in balbezit. Grøtterud passt de bal in één keer door. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 38%, USA 62%.
Norge - USA 1:0

51e minuut.
Aas met een sublieme pass. Johansson is nu in balbezit. Johansson passt de bal met de wreef. Nerdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerdal draait met de bal, schiet en ... Floyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skavhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Skavhaug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - USA 2:0

59e minuut.
Aas passt de bal zonder na te denken. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson passt de bal met de wreef. Nerdal rent richting de bal. Nerdal haalt uit met een fantastische trap. Floyd bokst de bal weg.

62e minuut.
Sandburg passt de bal zonder na te denken. Xander geeft de bal voor. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... Sørgård werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - USA 2:1

63e minuut.
Fjell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erstad komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Johansson probeert naar een medespeler te passen. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad passt de bal zonder na te denken. Skavhaug is nu in balbezit. Skavhaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Valentino stond buitenspel. Kristoffersen komt het veld opgelopen. Skar komt het veld opgelopen.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grøtterud zal de hoekschop nemen. Kristoffersen rent richting de bal. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - USA 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 34%, USA 66%.
Norge - USA 3:1
USA