Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 Venezuela U21
COL beta5.1.1 Tactiek Copa
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo met een sublieme pass. Barco rent richting de bal. Barco geeft een hoge lob. Villada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Doeltrap. Zalzman trapt de bal weg van het doel. Páez kopt de bal weg. Daar is Villada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Valencia speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Castro met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Preciado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Valera rent richting de bal. Munévar maakt een afschuwelijke overtreding. Munévar krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez komt het veld opgelopen. Basto komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rodríguez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - Venezuela U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 43%, Venezuela U21 57%.
Colombia U21 - Venezuela U21 0:1

47e minuut.
Inworp. Abello komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Narváez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiroz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Domínguez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Abello geeft een hoge lob. Carrillo controleert de bal met de borst. Domínguez begaat een overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño verovert de bal door een tackle van achteren. Herreño met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sánchez Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Zapata passt de bal zonder na te denken. Barco probeert naar een medespeler te passen. Abello is nu in balbezit. Abello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 35%, Venezuela U21 65%.
Colombia U21 - Venezuela U21 0:1