Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-21 19:45
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stadion im. Monty Pythona
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
klawy_team Jezus żyje!
hardNormal Tactiek tp3 def
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Clerici is nu in balbezit. Clerici speelt de bal door. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka geeft een hoge lob. Tukser krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tukser met een sublieme pass. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Witka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tukser maakt een snoekduik en kopt de bal. Gençbaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tejera probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
klawy_team - Jezus żyje! 1:0

18e minuut.
Witka heeft problemen om de bal te vangen. Witka passt de bal zonder na te denken. Tukser rent richting de bal. Tukser haalt uit met een fantastische trap. Gençbaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
klawy_team - Jezus żyje! 2:0

20e minuut.
Głodny bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodny geeft een hoge lob. Tukser kopt de bal weg. Witka is nu in balbezit. Witka draait met de bal, schiet en ... Gençbaş bokst de bal weg.

37e minuut.
Witka probeert naar een medespeler te passen. Tukser is nu in balbezit. Aranburu Gabancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klawy_team 26%, Jezus żyje! 74%.
klawy_team - Jezus żyje! 2:0

48e minuut.
Witka heeft problemen om de bal te vangen. Witka geeft de bal voor. Tejera rent richting de bal. Tukser onderschept slim de pass. Tukser draait met de bal, schiet en ... Gençbaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli probeert naar een medespeler te passen. Witka is nu in balbezit. Witka geeft een lange en hoge pass. Tukser springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Yerli rent richting de bal. Yerli passt de bal met de wreef. Witka is nu in balbezit. Witka geeft een lange en hoge pass. Tukser springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gençbaş trapt de bal weg. Buinevici heeft problemen om de bal te vangen. Salu met een sublieme pass. Klungelig pakt Witka de bal. Witka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Hacsek geeft een lange en hoge pass. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedraza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pedraza kan niet meer verder spelen. Havlík komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Yerli met een sublieme pass. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka probeert naar een medespeler te passen. Tukser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tukser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Urdaneta kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogoziński de bal. Salu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Salu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rogoziński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Yerli passt de bal zonder na te denken. Witka rent richting de bal. Witka geeft een lange en hoge pass. Tukser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klawy_team - Jezus żyje! 3:0

82e minuut.
Ahilie rent richting de bal. Ahilie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tukser de bal. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ahilie passt de bal in één keer door. Witka bereikt de bal nog maar net als eerste. Witka speelt de bal door. Tukser is nu in balbezit. Tukser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klawy_team 32%, Jezus żyje! 68%.
klawy_team - Jezus żyje! 3:0