Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: avantul cordareni Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
avantul cordareni A L I A S
UCL Tactiek ANTR.SEN
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 32.4
uitstekend Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan met een sublieme pass. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan probeert naar een medespeler te passen. Kojo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
López Morte met de inworp. Papasarantou is nu in balbezit. Kałkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papasarantou roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Papasarantou kan niet meer verder spelen. Krušlin komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Jarić passt de bal met de wreef. Quintela is nu in balbezit. Stokes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Qingshan kopt de bal weg. Lunardino rent richting de bal. Lunardino passt de bal zonder na te denken. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - A L I A S 1:0

34e minuut.
Caragiale maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Jarić de bal. Jarić geeft een lange en hoge pass. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Milosteanu kan de bal niet met de borst controleren. Huanambal bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanambal passt de bal in één keer door. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Carp geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qingshan heeft problemen om de bal te vangen. Kojo rent richting de bal. Kojo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avantul cordareni - A L I A S 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 59%, A L I A S 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avantul cordareni - A L I A S 1:1

50e minuut.
Buitenspel voor Kojo. Goede buitenspelval van de verdediging. Ivanics maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Quintela is nu in balbezit. Quintela haalt uit met een fantastische trap. Xuân Huy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ciuchiţă controleert de bal met de borst. Quintela onderschept slim de pass. López Morte rent richting de bal. Quintela onderschept slim de pass. Quintela draait met de bal, schiet en ... Xuân Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Xuân Huy met een harde bal richting middenveld. Stokes kopt de bal weg. Klungelig pakt Quintela de bal. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - A L I A S 2:1

54e minuut.
Huanambal speelt de bal door. Kojo heeft problemen om de bal te vangen. Komaritskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Quintela rent richting de bal. Quintela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Milosteanu neemt de hoekschop. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela passt de bal met de wreef. Lunardino is nu in balbezit. Lunardino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Stokes onderschept slim de pass. Stokes passt de bal zonder na te denken. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan is nu in balbezit. Qingshan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ivanics geeft een lange en hoge pass. Quintela kopt de bal weg. Obiku heeft problemen om de bal te vangen. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela schiet op doel. Xuân Huy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Obiku de bal. Quintela rent richting de bal. Quintela schiet op doel. Xuân Huy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
avantul cordareni - A L I A S 3:1

70e minuut.
Milosteanu onderschept slim de pass. Milosteanu passt de bal in één keer door. Quintela rent richting de bal. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel. Xuân Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Qingshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan passt de bal in één keer door. Daar is Komaritskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lunardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunardino draait met de bal, schiet en ... Xuân Huy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kałkowski speelt de bal door. Jarić rent richting de bal. Jarić met een sublieme pass. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantul cordareni 39%, A L I A S 61%.
avantul cordareni - A L I A S 3:1