Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misu Fc FC Karcag
misu08 Tactiek 4-2-3-1 A
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
57.8 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Labre bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza verovert de bal door een tackle van achteren. Szusza passt de bal zonder na te denken. Chudala is nu in balbezit. Chudala draait met de bal, schiet en ... Roztoczek bokst de bal weg.

4e minuut.
Bedino verovert de bal door een tackle van achteren. Rodenbücher rent richting de bal. Met opzet legt López Ufarte zijn tegenspeler op de grond. López Ufarte krijgt een gele kaart. Rodenbücher raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodenbücher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chudala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Szusza rent richting de bal. Szusza geeft een hoge lob. Chudala kan de bal niet met de borst controleren. Chudala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - FC Karcag 1:0

19e minuut.
Uzarski is nu in balbezit. Błażkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Błażkiewicz passt de bal met de wreef. Biały is nu in balbezit. Biały schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Szekfű trapt de bal weg. Jędrzejewski kopt de bal weg. Daar is Bedino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudala rent richting de bal. Chudala draait met de bal, schiet en ... Roztoczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Uzarski kopt de bal weg. Rodenbücher is nu in balbezit. Błażkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Błażkiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Jędrzejewski kopt de bal weg. Chudala heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lyka. Chudala roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chudala kan niet meer verder spelen. Massano komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bedino rent richting de bal. Massano onderschept slim de pass. Massano passt de bal met de wreef. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ... Roztoczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - FC Karcag 2:0

27e minuut.
Uzarski rent richting de bal. Uzarski geeft een hoge lob. Daar is Bedino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massano bereikt de bal nog maar net als eerste. Massano draait met de bal, schiet en ... Roztoczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko geeft een lange en hoge pass. Uzarski kopt de bal weg. Rodenbücher geeft een hoge lob. Massano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Labre is nu in balbezit. Labre passt de bal met de wreef. Biały rent richting de bal. Biały draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - FC Karcag 2:1

36e minuut.
Biały is nu in balbezit. Klimeš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biały raakt geblesseerd tijdens het duel. López Ufarte met een snel genomen vrije trap. Daar is Klimeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biały is nu in balbezit. Biały draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misu Fc - FC Karcag 2:2

42e minuut.
Labre rent richting de bal. Labre geeft een hoge lob. Klimeš heeft problemen om de bal te vangen. Biały is nu in balbezit. Biały schiet op doel. Szekfű kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labre zal de hoekschop nemen. Szekfű verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misu Fc 43%, FC Karcag 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misu Fc - FC Karcag 2:2

53e minuut.
Lyka met een sublieme pass. Labre bereikt de bal nog maar net als eerste. Labre passt de bal met de wreef. Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voicu draait met de bal, schiet en ... Szekfű kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misu Fc - FC Karcag 2:3

56e minuut.
Klungelig pakt Uzarski de bal. Rodenbücher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodenbücher geeft de bal voor. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szusza kan de bal niet met de borst controleren. Lyka rent richting de bal. Lyka speelt de bal door. Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Labre passt de bal in één keer door. López Ufarte heeft problemen om de bal te vangen. López Ufarte passt de bal zonder na te denken. Voicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Palaticzky kopt de bal weg. Klungelig pakt Szusza de bal. Lyka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lyka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Klimeš onderschept slim de pass. Klimeš passt de bal in één keer door. Rodenbücher speelt de bal door. Massano rent richting de bal. Massano geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rodenbücher bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodenbücher speelt de bal door. Szkiełko speelt de bal door. Massano is nu in balbezit. Massano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rodenbücher heeft problemen om de bal te vangen. Rodenbücher passt de bal zonder na te denken. Uzarski rent richting de bal. Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. Voicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Goga komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Puńko passt de bal met de wreef. Szusza speelt de bal door. Rodenbücher met een sublieme pass. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misu Fc 39%, FC Karcag 61%.
Misu Fc - FC Karcag 2:3