Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-04 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WRC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
WRC CF
aleksander Tactiek rmdef
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


7e minuut.
Cornelsen passt de bal in één keer door. Maradona rent richting de bal. Maradona met een sublieme pass. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Toregiani geeft de bal voor. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Brzęczyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:1

10e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brzęczyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucz rent richting de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brzęczyszkiewicz speelt de bal door. Cornelsen probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Taiguara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:2

14e minuut.
Brzęczyszkiewicz passt de bal met de wreef. Andersen rent richting de bal. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Taiguara met een harde bal richting middenveld. Maradona kopt de bal weg. Andersen heeft problemen om de bal te vangen. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cornelsen rent richting de bal. Cornelsen speelt de bal door. Piwoński is nu in balbezit. Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kucz rent richting de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Kucz de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Piwoński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Amandio onderschept slim de pass. Cornelsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amandio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amandio met een snel genomen vrije trap. Echegoyen is nu in balbezit. Echegoyen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Maradona rent richting de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez draait met de bal, schiet en ... Taiguara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:4

42e minuut.
Andersen passt de bal in één keer door. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Alibey begaat een overtreding. Brzęczyszkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Brzęczyszkiewicz kan niet meer verder spelen. Conte komt het veld opgelopen. Maradona met een snel genomen vrije trap. Andersen rent richting de bal. Kucz onderschept slim de pass. Kucz schiet op doel. Taiguara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:5

44e minuut.
Cornelsen passt de bal zonder na te denken. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte passt de bal in één keer door. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 72%, CF 28%.
WRC - CF 0:6

48e minuut.
Fennely geeft een hoge lob. Kucz kopt de bal weg. Andersen heeft problemen om de bal te vangen. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona draait met de bal, schiet en ... Taiguara bokst de bal weg.

55e minuut.
Suárez probeert naar een medespeler te passen. Conte bereikt de bal nog maar net als eerste. Conte passt de bal zonder na te denken. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maradona rent richting de bal. Maradona passt de bal zonder na te denken. Conte is nu in balbezit. Conte geeft een hoge lob. Kucz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:7

64e minuut.
Conte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stones komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Toregiani rent richting de bal. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:8

67e minuut.
Alibey met de inworp. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stones. Stones krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cornelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornelsen probeert naar een medespeler te passen. Stones is nu in balbezit. Stones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:9

78e minuut.
Klungelig pakt Kucz de bal. Suárez is nu in balbezit. Kucz heeft problemen om de bal te vangen. Stones rent richting de bal. Stones draait met de bal, schiet en ... Taiguara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:10

82e minuut.
Fennely geeft de bal voor. Stones kopt de bal weg. Cornelsen is nu in balbezit. Kucz rent richting de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ... Taiguara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Suárez de bal. Kucz rent richting de bal. Stones rent richting de bal. Daar is Stones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRC - CF 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRC 63%, CF 37%.
WRC - CF 0:11