Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Brasil U21
Copa 5 Tactiek Venezuela
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Klungelig pakt Cotta de bal. Quiroz is nu in balbezit. Cotta onderschept slim de pass. Cotta draait met de bal, schiet en ... Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Carrillo de bal. Gasol Gasolina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Brasil U21 0:1

13e minuut.
Valera geeft een hoge lob. Morales is nu in balbezit. Martins Pedro probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Casagrande is nu in balbezit. Morales onderschept slim de pass. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sólido is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Gasol Gasolina is nu in balbezit. Cotta is nu in balbezit. Cotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Valera de bal onder controle te krijgen. Pena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vaz Fernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Brasil U21 1:1

34e minuut.
Cortez speelt de bal door. Ramalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramalho met een sublieme pass. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasol Gasolina draait met de bal, schiet en ... Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Sólido is nu in balbezit. Sólido passt de bal met de wreef. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 57%, Brasil U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Brasil U21 1:1

49e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Bosco met een sublieme pass. Klungelig pakt Ramalho de bal. Valera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. dos Santos komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Justino komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sólido speelt de bal door. Quiroz onderschept slim de pass. Inworp. Diniz met een snelle inworp. Sólido geeft de bal voor. Paal!

59e minuut.
dos Santos is nu in balbezit. dos Santos passt de bal met de wreef. Diniz is nu in balbezit. Diniz schiet op doel. Carrillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cochapa komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, dos Santos zal de hoekschop nemen. Gasol Gasolina rent richting de bal. Gasol Gasolina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Brasil U21 1:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez komt het veld opgelopen. dos Santos met de inworp. Cochapa rent richting de bal. Cochapa haalt uit met een fantastische trap. Justino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montiel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 65%, Brasil U21 35%.
Venezuela U21 - Brasil U21 1:2