Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-04 19:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Apatía Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Apatía Mojtaba
Desidia Tactiek 442
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Ciobotaru passt de bal in één keer door. Daar is Cochez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul is nu in balbezit. Pakul haalt uit met een fantastische trap. Amuzgar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Mourão geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciobotaru met de inworp. Pakul rent richting de bal. Pakul schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Góngora rent richting de bal. Traykov onderschept slim de pass. Traykov passt de bal in één keer door. Daar is Cochez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Leś verovert de bal door een tackle van achteren. Leś passt de bal met de wreef. Traykov is nu in balbezit. Traykov geeft een lange en hoge pass. Pakul springt en kopt de bal. Amuzgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loyer speelt de bal door. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Mojtaba 1:0

22e minuut.
Fanciulletti rent richting de bal. Fanciulletti passt de bal zonder na te denken. Akram rent richting de bal. Akram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apatía - Mojtaba 1:1

27e minuut.
Becker geeft de bal voor. Daar is Góngora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochez schiet op doel. Amuzgar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apatía - Mojtaba 2:1

35e minuut.
Mourão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gunzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunzov passt de bal met de wreef. Traykov rent richting de bal. Traykov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cork komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 31%, Mojtaba 69%.
Apatía - Mojtaba 2:1

66e minuut.
Becker passt de bal in één keer door. Fanciulletti is nu in balbezit. Leś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leś krijgt een gele kaart. Fanciulletti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gunzov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhyzneuski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zhyzneuski met een sublieme pass. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora passt de bal met de wreef. Palicka heeft problemen om de bal te vangen. Palicka geeft een hoge lob. Milne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Zhyzneuski passt de bal in één keer door. Mourão probeert naar een medespeler te passen. Palicka is nu in balbezit. Palicka geeft een lange en hoge pass. Khamenei springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apatía 49%, Mojtaba 51%.
Apatía - Mojtaba 2:1