Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-08 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Tineretul Arad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Tineretul Arad Avantul Suseni
Juniori upgraded Tactiek sezon nou pres
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig passt de bal met de wreef. Antunès is nu in balbezit. Antunès geeft de bal voor. Perrig krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Avantul Suseni 0:1

15e minuut.
Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea geeft een hoge lob. Perrig is nu in balbezit. Perrig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Echeberri onderschept slim de pass. Echeberri geeft de bal voor. Altınoğuz rent richting de bal. Altınoğuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Magior geeft een lange en hoge pass. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stăvaru krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Daar is Antunès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morini begaat een overtreding. Morini krijgt een gele kaart. Antunès is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neacşu met een snel genomen vrije trap. Perrig springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Berescu de bal onder controle te krijgen. Echeberri speelt de bal door. Gioia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Cârlescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Tianno de bal onder controle te krijgen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Cârlescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Możdżonek speelt de bal door. Altınoğuz rent richting de bal. Altınoğuz passt de bal zonder na te denken. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. Cârlescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mormocea passt de bal zonder na te denken. Dumitru rent richting de bal. Galindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Galindo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galindo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 56%, Avantul Suseni 44%.
Tineretul Arad - Avantul Suseni 0:1

54e minuut.
Morini is nu in balbezit. Morini geeft een lange en hoge pass. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu haalt uit met een fantastische trap. Cârlescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tineretul Arad - Avantul Suseni 1:1

58e minuut.
Neacşu passt de bal zonder na te denken. Antunès rent richting de bal. Antunès geeft een lange en hoge pass. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Echeberri onderschept slim de pass. Echeberri geeft een hoge lob. Altınoğuz is nu in balbezit. Altınoğuz draait met de bal, schiet en ... Cârlescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Avantul Suseni 2:1

73e minuut.
Külbırakmaz probeert naar een medespeler te passen. Cazacu rent richting de bal. Cazacu passt de bal met de wreef. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Külbırakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Külbırakmaz geeft een lange en hoge pass. Altınoğuz is nu in balbezit. Altınoğuz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tineretul Arad - Avantul Suseni 3:1

89e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Echeberri verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu begaat een overtreding. Echeberri roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Echeberri kan niet meer verder spelen. Bădoiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tineretul Arad 49%, Avantul Suseni 51%.
Tineretul Arad - Avantul Suseni 3:1