Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-08 19:33
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VincentVan.org Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
VincentVan.org Centrum Nowa-Huta
nova2 Tactiek :o
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32.8 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Baturo geeft een hoge lob. Pennese kopt de bal weg. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Chourio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo geeft de bal voor. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese verovert de bal door een tackle van achteren. Pennese schiet op doel. Chourio bokst de bal weg. Pennese is nu in balbezit. Pennese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cwelik kopt de bal weg. Labathakis is nu in balbezit. Labathakis geeft een hoge lob. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Chourio bokst de bal weg. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Baturo passt de bal met de wreef. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi passt de bal met de wreef. Pennese is nu in balbezit. Pennese haalt uit met een fantastische trap. Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chourio speelt de bal door. Labathakis kopt de bal weg. Pennese is nu in balbezit. Pennese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Koszaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande verovert de bal door een tackle van achteren. Grande geeft een lange en hoge pass. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese haalt uit met een fantastische trap. Chourio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Grande passt de bal met de wreef. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Chourio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Szczypiorek geeft de bal voor. Baturo geeft een lange en hoge pass. Stănescu kopt de bal weg. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pennese is nu in balbezit. Pennese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Środa rent richting de bal. Labathakis onderschept slim de pass. Labathakis met een sublieme pass. Daar is Pennese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennese draait met de bal, schiet en ... Chourio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pennese is nu in balbezit. Pennese haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Idaszak geeft een lange en hoge pass. Łobos rent richting de bal. Łobos geeft een hoge lob. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pennese is nu in balbezit. Pennese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Inworp. Labathakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baturo met een sublieme pass. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu schiet op doel. Chourio bokst de bal weg. Pennese rent richting de bal. Pennese draait met de bal, schiet en ... Chourio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:1

33e minuut.
Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck geeft de bal voor. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:2

35e minuut.
Szczypiorek heeft problemen om de bal te vangen. Napieralski rent richting de bal. Stănescu begaat een overtreding. Stănescu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Labathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labathakis probeert naar een medespeler te passen. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese draait met de bal, schiet en ... Chourio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:3

41e minuut.
Chourio met een harde bal richting middenveld. Labathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labathakis geeft een hoge lob. Pennese is nu in balbezit. Pennese schiet op doel. Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mussi kopt de bal weg. Grande rent richting de bal. Grande passt de bal met de wreef. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel. Chourio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Idaszak de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labathakis zal de hoekschop nemen. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:4

45e minuut.
Van Dyck geeft de bal voor. Labathakis kopt de bal weg. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 80%, Centrum Nowa-Huta 20%.
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:5

49e minuut.
Labathakis controleert de bal met de borst. Labathakis probeert naar een medespeler te passen. Pennese is nu in balbezit. Pennese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:6

49e minuut.
Śniegocki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ožbolt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Chourio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:7

52e minuut.
Mussi passt de bal met de wreef. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande met een sublieme pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel. Chourio bokst de bal weg.

54e minuut.
Grande is nu in balbezit. Grande passt de bal in één keer door. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel. Chourio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Napieralski is nu in balbezit. Mussi verovert de bal door een tackle van achteren. Mussi passt de bal in één keer door. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Łobos geeft de bal voor. Cwelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese verovert de bal door een tackle van achteren. Pennese draait met de bal, schiet en ... Chourio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:8

66e minuut.
Stănescu passt de bal in één keer door. Grande is nu in balbezit. Grande geeft een lange en hoge pass. Pennese is nu in balbezit. Pennese geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
van Zwieten met een sublieme pass. Labathakis probeert naar een medespeler te passen. Mussi is nu in balbezit. Mussi draait met de bal, schiet en ... Chourio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:9

72e minuut.
Środa onderschept slim de pass. Labathakis onderschept slim de pass. Labathakis met een sublieme pass. Pennese rent richting de bal. Pennese schiet op doel. Chourio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Chourio probeert naar een medespeler te passen. Labathakis rent richting de bal. Labathakis geeft de bal voor. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese onderschept slim de pass. Pennese haalt uit met een fantastische trap. Chourio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mussi met een sublieme pass. Baturo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baturo geeft een hoge lob. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Chourio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pennese is nu in balbezit. Pennese draait met de bal, schiet en ... Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pennese is nu in balbezit. Pennese geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mussi probeert naar een medespeler te passen. Grande rent richting de bal. Grande passt de bal in één keer door. Pennese rent richting de bal. Pennese haalt uit met een fantastische trap. Chourio bokst de bal weg. Pennese rent richting de bal. Pennese schiet op doel. Chourio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:10

81e minuut.
Ožbolt rent richting de bal. Mussi verovert de bal door een tackle van achteren. Mussi speelt de bal door. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese schiet op doel. Chourio bokst de bal weg.

83e minuut.
Mussi geeft de bal voor. Pennese kopt de bal weg. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu schiet op doel. Chourio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:11

89e minuut.
Bimber geeft een hoge lob. Van Dyck geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ožbolt de bal onder controle te krijgen. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Chourio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 69%, Centrum Nowa-Huta 31%.
VincentVan.org - Centrum Nowa-Huta 0:11