Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-08 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BESTYA Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
BESTYA FC INTERNATIONALE
best Tactiek Dezertorii
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 33.6
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Bălţatu met een snelle inworp. Negoiţă speelt de bal door. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Jallow probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Figura probeert de bal met de borst te controleren. Negoiţă geeft een hoge lob. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sierotnik is nu in balbezit. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter geeft de bal voor. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Marcovecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Marcovecchio passt de bal in één keer door. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC INTERNATIONALE 0:1

26e minuut.
Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Negoiţă rent richting de bal. Hvillum rent richting de bal. Negoiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC INTERNATIONALE 0:2

32e minuut.
Marcovecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Marcovecchio geeft een lange en hoge pass. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow schiet op doel. Petrosyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC INTERNATIONALE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BESTYA 74%, FC INTERNATIONALE 26%.
BESTYA - FC INTERNATIONALE 0:3

47e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalipagić de bal. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel. Petrosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio geeft een lange en hoge pass. Alister probeert de bal aan de voet te houden. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... Petrosyan bokst de bal weg. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel. Petrosyan bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcovecchio zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Tararache geeft de bal voor. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Colabella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mironescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălţatu onderschept slim de pass. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Jallow begaat een overtreding. Neculau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neculau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sierotnik kopt de bal weg. Morar rent richting de bal. Morar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Negoiţă rent richting de bal. Negoiţă passt de bal in één keer door. Servranckx rent richting de bal. Jallow onderschept slim de pass. Jallow schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Alister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jallow is nu in balbezit. Jallow draait met de bal, schiet en ... Petrosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bălţatu kopt de bal weg. Figura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dalipagić probeert naar een medespeler te passen. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Petrosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC INTERNATIONALE 0:4

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Negoiţă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Dalipagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lefter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sierotnik met de inworp. Figura rent richting de bal. Figura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC INTERNATIONALE 1:4

85e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Figura bereikt de bal nog maar net als eerste. Figura passt de bal met de wreef. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BESTYA 68%, FC INTERNATIONALE 32%.
BESTYA - FC INTERNATIONALE 1:4