Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-04 20:04
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Manchester Utd. Wisła Stoki
0 z tyłu ;) Tactiek jazda v2
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
35.5 gemiddelde waardering 33
adequate Schieten adequate
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


12e minuut.
Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sępek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żuchnik is nu in balbezit. Żuchnik geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Wisła Stoki 1:0

43e minuut.
Osuch passt de bal zonder na te denken. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft een hoge lob. Reizer is nu in balbezit. Reizer schiet op doel. Dujardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Utd. 26%, Wisła Stoki 74%.
Manchester Utd. - Wisła Stoki 1:0

49e minuut.
Łącki is nu in balbezit. Piţigoi onderschept slim de pass. Piţigoi met een sublieme pass. Osuch is nu in balbezit. Osuch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reizer draait met de bal, schiet en ... Dujardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Wisła Stoki 2:0

81e minuut.
Gabrian onderschept slim de pass. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Reizer met een sublieme pass. Osuch rent richting de bal. Osuch geeft de bal voor. Dujardin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reizer is nu in balbezit. Reizer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Utd. - Wisła Stoki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Utd. 29%, Wisła Stoki 71%.
Manchester Utd. - Wisła Stoki 3:0