Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gakle Magisterská Juniorka
Žirafa Tactiek rapid2
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 62.2
weak Schieten average
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Rąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek geeft de bal voor. Inworp. Tumpach met een snelle inworp. Brand geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rąbek heeft problemen om de bal te vangen. Šipilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gakle - Magisterská Juniorka 0:1

11e minuut.
Miszczyński probeert naar een medespeler te passen. Tumpach is nu in balbezit. Litvák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Litvák krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rąbek rent richting de bal. Rąbek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tumpach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brand geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šipilov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Vorlický komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Zimmer rent richting de bal. Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft een lange en hoge pass. Šipilov rent richting de bal. Šipilov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Doeltrap. Popelák komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bedir speelt de bal door. Zimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft de bal voor. Šipilov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gakle 76%, Magisterská Juniorka 24%.
Gakle - Magisterská Juniorka 0:1

51e minuut.
Litvák is nu in balbezit. Tumpach bereikt de bal nog maar net als eerste. Litvák begaat een overtreding. Litvák krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Ostřiha kopt de bal weg. Daar is Więckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brand geeft de bal voor. Tobiáš is nu in balbezit. Tobiáš schiet op doel. Trí Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Mokroš komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Brand geeft een hoge lob. Hanák kopt de bal weg. Ostřiha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Trí Hùng probeert naar een medespeler te passen. Brand rent richting de bal. Brand passt de bal zonder na te denken. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Hanák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostřiha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brand is nu in balbezit. Brand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šipilov is nu in balbezit. Šipilov haalt uit met een fantastische trap. Trí Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gakle - Magisterská Juniorka 0:2

67e minuut.
Tumpach rent richting de bal. Lázok bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Brand geeft een lange en hoge pass. Šipilov krijgt zijn hoofd ertegen. Trí Hùng bokst de bal weg.

81e minuut.
Ostřiha met de inworp. Brand is nu in balbezit. Brand passt de bal in één keer door. Tobiáš rent richting de bal. Tobiáš geeft een hoge lob. Trí Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Zimmer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Decorte de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokroš. Mokroš krijgt een gele kaart.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostřiha met een snelle inworp. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand geeft de bal voor. Šipilov springt en kopt de bal. Trí Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Bedir probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ostřiha met de inworp. Brand geeft een lange en hoge pass. Rąbek heeft problemen om de bal te vangen. Trí Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gakle 75%, Magisterská Juniorka 25%.
Gakle - Magisterská Juniorka 0:2