Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klaipeda Siautėjantis viesulas
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22.7 gemiddelde waardering 33.8
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Toutountzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Toutountzis passt de bal zonder na te denken. Bušauskas is nu in balbezit. Bień verovert de bal door een tackle van achteren. Bień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rynkunas geeft een hoge lob. Knotek kopt de bal weg. Toutountzis is nu in balbezit. Toutountzis geeft de bal voor. Skobel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:1

7e minuut.
Kudzys verovert de bal door een tackle van achteren. Židovainis probeert de bal met de borst te controleren. Toutountzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień rent richting de bal. Bień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Skobel de bal. Kudzys rent richting de bal. Skobel verovert de bal door een tackle van achteren. Skobel controleert de bal met de borst. Skobel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Skobel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kudzys de bal onder controle te krijgen. Bušauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień rent richting de bal. Bień haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lijewski onderschept slim de pass. Lijewski geeft een lange en hoge pass. Rynkunas rent richting de bal. Bień onderschept slim de pass. Bień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:2

33e minuut.
Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal in één keer door. Skobel is nu in balbezit. Skobel schiet op doel. Vitorskis bokst de bal weg.

41e minuut.
Skobel met een sublieme pass. Bień is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rynkunas. Bień raakt geblesseerd tijdens het duel. Qədirov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Palepas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză speelt de bal door. Klungelig pakt Bień de bal. Bień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 62%, Siautėjantis viesulas 38%.
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:2

53e minuut.
Neag probeert naar een medespeler te passen. Bień is nu in balbezit. Rynkunas verovert de bal door een tackle van achteren. Skobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Skobel haalt uit met een fantastische trap. Vitorskis bokst de bal weg.

65e minuut.
Bień verovert de bal door een tackle van achteren. Bušauskas rent richting de bal. Bień onderschept slim de pass. Skobel rent richting de bal. Skobel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:3

66e minuut.
Kurbatavičius speelt de bal door. Grotus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień onderschept slim de pass. Bień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lijewski rent richting de bal. Lijewski met een sublieme pass. Bień is nu in balbezit. Bień schiet op doel. Vitorskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:4

76e minuut.
Kudzys trapt de bal weg van het doel. Qədirov kopt de bal weg. Rynkunas rent richting de bal. Bień rent richting de bal. Bień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:5

79e minuut.
Knotek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toutountzis is nu in balbezit. Toutountzis geeft de bal voor. Skobel is nu in balbezit. Skobel haalt uit met een fantastische trap. Vitorskis bokst de bal weg.

84e minuut.
Knotek met de inworp. Toutountzis geeft een hoge lob. Skobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Skobel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kudzys de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Frunză geeft een lange en hoge pass. Toutountzis heeft problemen om de bal te vangen. Toutountzis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Frunză de bal. Frunză geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vitorskis trapt de bal weg van het doel. Qədirov is nu in balbezit. Qədirov geeft de bal voor. Frunză rent richting de bal. Frunză geeft een hoge lob. Vitorskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klaipeda 67%, Siautėjantis viesulas 33%.
FC Klaipeda - Siautėjantis viesulas 0:5