Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Salzburg 1 gogoua
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Konarek trapt de bal weg. Mendt kopt de bal weg. Gusenbauer heeft problemen om de bal te vangen. Frei onderschept slim de pass. Frei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vorhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Vorhauer geeft de bal voor. Eidenhammer kopt de bal weg. Frei is nu in balbezit. Frei haalt uit met een fantastische trap. Konarek bokst de bal weg.

23e minuut.
Konarek met een harde bal richting middenveld. Mendt kopt de bal weg. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gusenbauer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorfinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frei rent richting de bal. Frei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Salzburg 1 - gogoua 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Salzburg 1 54%, gogoua 46%.
Red Bull Salzburg 1 - gogoua 1:0

46e minuut.
Jussel geeft een hoge lob. Baumeister rent richting de bal. Baumeister probeert naar een medespeler te passen. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dorfinger geeft een hoge lob. Jagersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinze maakt een afschuwelijke overtreding. Jagersberger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jagersberger wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Konarek trapt de bal weg van het doel. Jagersberger kopt de bal weg. Frei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Schleierle passt de bal met de wreef. Frei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libisser. Libisser krijgt een gele kaart. Frei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jagersberger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pottebaum rent richting de bal. Pottebaum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Salzburg 1 - gogoua 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Salzburg 1 42%, gogoua 58%.
Red Bull Salzburg 1 - gogoua 2:0