Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oaschloch LoopsAreBack
Normal Tactiek 2ATT
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 60.3
weak Schieten formidable
weak Passen incredible
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Hobl bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi onderschept slim de pass. Závodi geeft een lange en hoge pass. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Eichwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Daar is Hoàng Hiếu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molano rent richting de bal. Molano geeft de bal voor. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:1

6e minuut.
Eichwald speelt de bal door. Závodi kopt de bal weg. Bercik speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. Eichwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:2

8e minuut.
Závodi heeft problemen om de bal te vangen. Závodi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Molano de bal. Molano geeft de bal voor. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:3

10e minuut.
Hobl heeft problemen om de bal te vangen. Jael verovert de bal door een tackle van achteren. Jael passt de bal in één keer door. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Campos kopt de bal weg. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:4

14e minuut.
Molano passt de bal met de wreef. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Bercik maakt een snoekduik en kopt de bal. Eichwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nasinger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molano met een snelle inworp. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Bercik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:5

19e minuut.
Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad met een sublieme pass. Meisingset speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Eichwald trapt de bal weg. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eichwald probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ciuchta met een snelle inworp. Bercik geeft een hoge lob. Campos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hobl kopt de bal weg. Ciuchta kan de bal niet met de borst controleren. Ciuchta met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Molano speelt de bal door. Bercik heeft problemen om de bal te vangen. Bercik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Campos de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:6

30e minuut.
Deix heeft problemen om de bal te vangen. Bercik probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bercik rent richting de bal. Bercik passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Eichwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:7

33e minuut.
Nasinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Meisingset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisingset met een sublieme pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Meisingset kopt de bal weg. Molano probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:8

36e minuut.
Meisingset verovert de bal door een tackle van achteren. Meisingset speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Eichwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Eichwald trapt de bal weg van het doel. Molano met een sublieme pass. Meisingset speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:9

40e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos probeert naar een medespeler te passen. Bercik is nu in balbezit. Bercik haalt uit met een fantastische trap. Eichwald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:10

40e minuut.
Hobl heeft problemen om de bal te vangen. Gagl rent richting de bal. Gagl probeert naar een medespeler te passen. Bercik rent richting de bal. Bercik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kvistad is nu in balbezit. Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Meisingset speelt de bal door. Klungelig pakt Campos de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Eichwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bercik maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Rothauer de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oaschloch 89%, LoopsAreBack 11%.
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:10

48e minuut.
Závodi passt de bal zonder na te denken. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothauer is nu in balbezit. Bercik onderschept slim de pass. Bercik haalt uit met een fantastische trap. Eichwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Ciuchta met de inworp. Bercik geeft de bal voor. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal. Eichwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:11

53e minuut.
Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset passt de bal in één keer door. Bercik rent richting de bal. Bercik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:12

54e minuut.
Kvistad met de inworp. Molano geeft een hoge lob. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Eichwald probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

55e minuut.
Bercik passt de bal in één keer door. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik haalt uit met een fantastische trap. Eichwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:13

57e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Meisingset de bal. Meisingset geeft een lange en hoge pass. Bercik rent richting de bal. Bercik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:14

59e minuut.
Eichwald trapt de bal weg van het doel. Závodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Rothauer de bal. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nasinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:15

61e minuut.
Molano passt de bal in één keer door. Meisingset is nu in balbezit. Meisingset geeft een hoge lob. Bercik maakt een snoekduik en kopt de bal. Eichwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:16

62e minuut.
Ciuchta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi geeft een hoge lob. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Závodi rent richting de bal. Závodi passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Bercik rent richting de bal. Bercik draait met de bal, schiet en ... Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. Eichwald maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:17

68e minuut.
Nasinger geeft een lange en hoge pass. Ciuchta heeft problemen om de bal te vangen. Ciuchta kopt de bal weg. Molano rent richting de bal. Molano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eichwald trapt de bal weg van het doel. Závodi heeft problemen om de bal te vangen. Závodi kopt de bal weg. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Eichwald met een harde bal richting middenveld. Gagl heeft problemen om de bal te vangen. Campos is nu in balbezit. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik draait met de bal, schiet en ... Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:18

72e minuut.
Bercik probeert naar een medespeler te passen. Meisingset is nu in balbezit. Meisingset passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Kvistad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvistad speelt de bal door. Meisingset speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciuchta met een snelle inworp. Bercik geeft een lange en hoge pass. Campos krijgt zijn hoofd ertegen. Eichwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:19

76e minuut.
Sieder is nu in balbezit. Bercik onderschept slim de pass. Bercik met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciuchta geeft de bal voor. Bercik is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Eichwald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:20

79e minuut.
Molano met een sublieme pass. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Eichwald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Závodi geeft de bal voor. Klungelig pakt Zwettler de bal. Gagl is nu in balbezit. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Eichwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bercik heeft problemen om de bal te vangen. Bercik met een sublieme pass. Meisingset probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Závodi kopt de bal weg. Bercik is nu in balbezit. Bercik passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Eichwald trapt de bal weg van het doel. Molano kopt de bal weg. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos haalt uit met een fantastische trap. Nasinger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meisingset neemt de hoekschop. Campos kopt de bal weg. Bercik rent richting de bal. Bercik geeft een hoge lob. Eichwald bokst de bal weg. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:21

90e minuut.
Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik geeft een hoge lob. Daar is Nasinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Eichwald bokst de bal weg. Bercik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oaschloch 88%, LoopsAreBack 12%.
FC Oaschloch - LoopsAreBack 0:22