Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ísafjörður Cröatia Stjarnan F.C
Normal Tactiek Attack
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 33.6
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen solid


6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rielo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guðmarsson kopt de bal weg. van Schaik is nu in balbezit. van Schaik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Marðarson is nu in balbezit. van Schaik verovert de bal door een tackle van achteren. van Schaik geeft de bal voor. Görgülü bereikt de bal nog maar net als eerste. Görgülü haalt uit met een fantastische trap. Kolvidsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
van Schaik geeft de bal voor. Görgülü kopt de bal weg. Klungelig pakt van Schaik de bal. Buffet rent richting de bal. Buffet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísafjörður Cröatia - Stjarnan F.C 0:1

20e minuut.
van Schaik onderschept slim de pass. van Schaik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guðmarsson de bal onder controle te krijgen. Görgülü is nu in balbezit. Görgülü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buffet is nu in balbezit. Buffet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísafjörður Cröatia - Stjarnan F.C 0:2

22e minuut.
Marðarson rent richting de bal. Buffet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marðarson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marðarson krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jóason kopt de bal weg. van Schaik rent richting de bal. van Schaik passt de bal met de wreef. Görgülü bereikt de bal nog maar net als eerste. Görgülü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bárðarson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Görgülü de bal. Görgülü met een sublieme pass. van Schaik is nu in balbezit. van Schaik haalt uit met een fantastische trap. Kolvidsson bokst de bal weg.

38e minuut.
Sakho passt de bal in één keer door. van Schaik is nu in balbezit. van Schaik passt de bal met de wreef. Görgülü bereikt de bal nog maar net als eerste. Görgülü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jóason kopt de bal weg. Görgülü rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bárðarson. Görgülü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sakho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísafjörður Cröatia 76%, Stjarnan F.C 24%.
Ísafjörður Cröatia - Stjarnan F.C 0:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skúlason met een snelle inworp. Daar is Jóason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arngrímsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bárðarson heeft problemen om de bal te vangen. van Schaik rent richting de bal. Görgülü bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffet rent richting de bal. Buffet draait met de bal, schiet en ... Kolvidsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Skúlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóason verovert de bal door een tackle van achteren. Jóason geeft de bal voor. Buffet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrafnsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolvidsson trapt de bal weg. Jóason kopt de bal weg. Görgülü probeert de bal aan de voet te houden. Görgülü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hrafnsson is nu in balbezit. Buffet rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ríkharðsson ... Strafschop! Directe rode kaart, Ríkharðsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ríkharðsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Buffet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Schaik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kolvidsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Rielo passt de bal in één keer door. van Schaik is nu in balbezit. Bárðarson rent richting de bal. Görgülü onderschept slim de pass. Görgülü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
van Schaik speelt de bal door. Sakho is nu in balbezit. Sakho speelt de bal door. Görgülü rent richting de bal. Görgülü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kolvidsson met een sublieme pass. Sakho kopt de bal weg. van Schaik is nu in balbezit. van Schaik geeft een hoge lob. Kolvidsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ísafjörður Cröatia - Stjarnan F.C 0:3

76e minuut.
van Schaik met een sublieme pass. Hrafnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrafnsson speelt de bal door. Görgülü rent richting de bal. Görgülü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Marðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schaik verovert de bal door een tackle van achteren. van Schaik speelt de bal door. Buffet is nu in balbezit. Buffet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sakho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guðmarsson de bal. Buffet verovert de bal door een tackle van achteren. Buffet haalt uit met een fantastische trap. Kolvidsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jóason kopt de bal weg. Hrafnsson speelt de bal door. Daar is Buffet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buffet draait met de bal, schiet en ... Guðmarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hrafnsson neemt de hoekschop. Kolvidsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ísafjörður Cröatia 80%, Stjarnan F.C 20%.
Ísafjörður Cröatia - Stjarnan F.C 0:3