Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-08 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Beer SV Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Beer SV Psy
4-4-2 Tactiek grzesbe ver_2
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 8
36.9 gemiddelde waardering 47.6
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


9e minuut.
Malanowski passt de bal met de wreef. Faigl speelt de bal door. Mäntyrinne is nu in balbezit. Zarudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarudzki haalt uit met een fantastische trap. Majó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Rąbek met een sublieme pass. Reyero is nu in balbezit. Reyero probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Psy 0:1

30e minuut.
Malanowski met een sublieme pass. Drywa is nu in balbezit. Met opzet legt Reyero zijn tegenspeler op de grond. Reyero krijgt een gele kaart. Drywa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drywa kan niet meer verder spelen. Świder komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Wenta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurusa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gromadzki. Gromadzki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rąbek onderschept slim de pass. Rąbek passt de bal in één keer door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki schiet op doel. Kłoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 58%, Psy 42%.
Beer SV - Psy 0:1

56e minuut.
Grzymała is nu in balbezit. Grzymała passt de bal zonder na te denken. Daar is Mäntyrinne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrdoł rent richting de bal. Pyrdoł schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pyrdoł probeert naar een medespeler te passen. Mäntyrinne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reyero bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Psy 0:2

65e minuut.
Grzymała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymała geeft de bal voor. Daar is Rąbek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyero rent richting de bal. Baraniecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Psy 0:3

69e minuut.
Mäntyrinne verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyrinne geeft de bal voor. Jan bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi onderschept slim de pass. Securi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Reyero rent richting de bal. Reyero speelt de bal door. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Kłoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Psy 0:4

87e minuut.
Karacabey kopt de bal weg. Świder bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyero maakt een afschuwelijke overtreding. Reyero krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 56%, Psy 44%.
Beer SV - Psy 0:4