Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 Bulgaria U21
U21 ATT Tactiek 523
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
51.2 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann geeft een lange en hoge pass. Fohlmann rent richting de bal. Fohlmann schiet op doel. Minev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Bulgaria U21 1:0

10e minuut.
Zlatev probeert naar een medespeler te passen. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fohlmann krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev geeft de bal voor. Petlarov is nu in balbezit. Zlatev rent richting de bal. Zlatev schiet op doel. Winthersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Doeltrap. Winthersen trapt de bal weg van het doel. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Hegelund met een sublieme pass. Andresen heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Myllerup kopt de bal weg. Slavchev kan de bal niet met de borst controleren. Slavchev probeert naar een medespeler te passen. Zlatev rent richting de bal. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark U21 - Bulgaria U21 1:1

39e minuut.
Agustinussen kopt de bal weg. Klungelig pakt Gergishanov de bal. Andresen is nu in balbezit. Andresen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Bulgaria U21 2:1

41e minuut.
Lingurov speelt de bal door. Petlarov rent richting de bal. Schønberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov onderschept slim de pass. Petlarov schiet op doel. Winthersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Dachev is nu in balbezit. Dachev geeft een lange en hoge pass. Bergmann rent richting de bal. Petlarov verovert de bal door een tackle van achteren. Petlarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 58%, Bulgaria U21 42%.
Danmark U21 - Bulgaria U21 2:1

46e minuut.
Obreshkov komt het veld opgelopen. Løve Andersen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Agustinussen onderschept slim de pass. Agustinussen geeft een lange en hoge pass. Andresen is nu in balbezit. Fohlmann rent richting de bal. Fohlmann schiet op doel. Minev bokst de bal weg.

52e minuut.
Denev geeft de bal voor. Inworp. Løve Andersen met een snelle inworp. Lejbølle geeft de bal voor. Fohlmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Bulgaria U21 3:1

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krog komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann is nu in balbezit. Søgaard is nu in balbezit. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann schiet op doel. Minev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Schønberg geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marashliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fohlmann stond buitenspel. Broerholdt komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Myllerup probeert naar een medespeler te passen. Bergmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov onderschept slim de pass. Petlarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - Bulgaria U21 3:2

72e minuut.
Petlarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bergmann is nu in balbezit. Petlarov onderschept slim de pass. Petlarov draait met de bal, schiet en ... Winthersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Danmark U21 - Bulgaria U21 3:3

74e minuut.
Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Søgaard de bal. Søgaard speelt de bal door. Klungelig pakt Broerholdt de bal. Broerholdt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Søgaard is nu in balbezit. Søgaard passt de bal met de wreef. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gergishanov heeft problemen om de bal te vangen. Løve Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen passt de bal met de wreef. Broerholdt heeft problemen om de bal te vangen. Broerholdt haalt uit met een fantastische trap. Minev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 36%, Bulgaria U21 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Danmark U21 - Bulgaria U21 3:3