Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nygusy Gdyńska Arka
5-2-3 Tactiek 5-3-2_hold
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 15
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
60.7 gemiddelde waardering 71
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Klungelig pakt Skręt de bal. Skręt speelt de bal door. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Braam is nu in balbezit. Braam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bălăşoiu speelt de bal door. Canpolat probeert naar een medespeler te passen. Maestroni heeft problemen om de bal te vangen. Braam is nu in balbezit. Braam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Szczodrowski kopt de bal weg. Braam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mocarzel krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Bălăşoiu speelt de bal door. Guinet kopt de bal weg. Braam controleert de bal met de borst. Braam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel passt de bal zonder na te denken. Carimati is nu in balbezit. Carimati draait met de bal, schiet en ... Peresada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Gdyńska Arka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 57%, Gdyńska Arka 43%.
Nygusy - Gdyńska Arka 1:0

50e minuut.
Carimati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pałka. Pałka krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Frakiewicz geeft een hoge lob. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan probeert naar een medespeler te passen. Braam is nu in balbezit. Braam draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Daar is Skręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Bălăşoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nygusy - Gdyńska Arka 1:1

61e minuut.
Ciuciła komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Skręt met een sublieme pass. Maestroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestroni geeft een lange en hoge pass. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carimati onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pałka zal de hoekschop nemen. Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Guinet rent richting de bal. Guinet speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Bălăşoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nygusy - Gdyńska Arka 1:2

73e minuut.
Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rorat. Rorat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nygusy 51%, Gdyńska Arka 49%.
Nygusy - Gdyńska Arka 1:2